'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Σήκωσαν το Ηράκλειο ψηλά

ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ



Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης Παίδων που έγινε στην Πτολεμαίδα οι παλαιστές του Μίνωα κατέκτησαν 2 μετάλλια. 

Ο Ιωάννης Χαλκιαδάκης έχασε σε ένα συγκλονιστικό τελικό στα 100 κιλά και τελικά κατετάγη 2ος ενώ το νέο αστέρι της ομάδας Νίκος Δαμιανάκης πήρε την 1η θέση στα 63 κιλά με τρεις νίκες κάνοντας τον τελικό να μοιάζει με περίπατο.

Ο νέος πρωταθλητής Ελλάδας παρά το μικρό της ηλικίας του δεν άφησε κανένα να αμφισβητήσει την υπεροχή του και με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου προκρίθηκε στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Βουλγαρία τον ερχόμενο Μάιο όπου εκεί θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες νεότητας που θα γίνουν στην Κίνα.

“Οι προπονητές της ομάδας Δημήτριος και Κων/νος Χριστόφορος είναι περήφανοι για τα παιδιά τους που έχουν αρχίσει να φιγουράρουν στην ελίτ της Ευρώπης σηκώνοντας τη σημαία της Ελλάδος ψηλά. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι πάντα σκληρός και επιτυγχάνεται μόνο με σκληρή δουλειά, έχουμε ακόμα πολύ ανηφόρα μπροστά μας. Ευχόμαστε τα παιδιά μας να έχουν την υγεία τους και όλα τα άλλα θα έρθουν σιγά σιγά”, αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.


http://www.patris.gr/articles/259975?PHPSESSID#.Uz6mqfl_udr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες