'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Άρση βαρών: Δύο χρυσά και ένα χάλκινο για την Εθνική στο Ισραήλ


Άρση βαρών: Δύο χρυσά και ένα χάλκινο για την Εθνική στο Ισραήλ

Συντάκτης: Onsports TeamΔημοσίευση: 10.12.12 22:52
Άρση βαρών: Δύο χρυσά και ένα χάλκινο για την Εθνική στο Ισραήλ | onsports.gr

Με δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της, επέστρεψε η ελληνική αποστολή της άρσης βαρών από το Εϊλάτ του Ισραήλ, όπου διεξήχθη το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές ο Αντώνης Μαρτασίδης, ο οποίος πήρε χρυσό στο ζετέ και στο σύνολο στα 77 κιλά, αλλά και ο Θοδωρής Ιακωβίδης με το χάλκινο που φόρεσε στο αρασέ στα 85 κιλά.
Ο χάλκινος Ιακωβίδης δήλωσε:
«Νιώθω τρομερά ικανοποιημένος από το πρώτο μετάλλιο της καριέρας μου σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση. Η απειρία μου δεν στάθηκε εμπόδιο, κυρίως λόγω της καλής προπόνησης και καθοδήγησης που είχα από τους προπονητές μου, κ.κ. Λεωνίδη και Σαμπάνη. Οι επιτυχίες μας στο Ισραήλ είναι σημαντικές επειδή προέρχονται από χρονιές δύσκολες στα οικονομικά της ομοσπονδίας μας. Ο Πύρρος Δήμας αποτελεί για μένα ίνδαλμα, μην ξεχνάτε ότι αγωνίζομαι στη δική του κατηγορία σωματικού βάρους», τόνισε ο χάλκινος Ιακωβίδης, ενώ ο ομοσπονδιακός προπονητής Βαλέριος Λεωνίδης, σημείωσε από την πλευρά του:
«Δίνουμε κάθε μέρα μαζί με τον Λεωνίδα Σαμπάνη, τον Πύρρο Δήμα και τους ανθρώπους της ομοσπονδίας όλη μας την ενέργεια για την ανάπτυξη του αθλήματος. Οι προσπάθειες αποδίδουν καρπούς και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Είχαμε δηλώσει εδώ και τρία χρόνια ότι με επιμονή, υπομονή και σκληρή δουλειά, η άρση βαρών θα βρει το δρόμο της και πάλι.
Ο Μαρτασίδης είχε και παλαιότερα διακρίσεις, είναι πιο έτοιμος αθλητής. Τώρα ήρθε στο προσκήνιο ο Ιακωβίδης, που δουλεύει σκληρά, διαθέτει πλούσιο ταλέντο και περιμένουμε καλύτερα αποτελέσματα. Και ο Στρουμπής (105κ.) έχει μέλλον, σύντομα θα δείξει κι αυτός την αξία του. Σε δύσκολους καιρούς και παρά τις περικοπές, η άρση βαρών παρουσιάζει άνοδο και θετικά αποτελέσματα. Εμείς οι προπονητές νιώθουμε τη στήριξη της ομοσπονδίας μας και προσπαθούμε ολοένα και περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες