'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011


Με τέσσερις αθλητές στο Fazaa η εθνική άρσης βαρών σε πάγκο

Contra.gr - Λίγες ημέρες απέμειναν για την έναρξη του διεθνούς τουρνουά Fazaa, στο οποίο η εθνική άρσης βαρών σε πάγκοΣυγκεκριμένα, οι Παύλος Μάμαλος(100 κιλά), Νίκος Γκουντάνης(67,5κ.), Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδης(75κ.) και Αναστάσιος Μπάος(100κ.), θα ταξιδέψουν στο Ντουμπάι για να λάβουν μέρος στην εν λόγω διοργάνωση.
Στην ελληνική συμμετοχή του τουρνουά Fazaa (10-16 Μαρτίου), καθώς και στην υπόθεση πρόκρισης στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αναφέρθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής της άρσης βαρών σε πάγκο, Δημήτρης Ιωαννίδης.
"Το ζητούμενο στο διεθνές τουρνουά του Fazaa, είναι οι αθλητές που έχω στη διάθεσή μου, να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους για να βρεθούν όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο ranking list των κατηγοριών τους. Θεωρώ ότι οι Μάμαλος και Γκουντάνης, είναι σε θέση να διακριθούν και να πετύχουν το στόχο. Ο Μωϋσιάδης μπορεί να βελτιώσει τη θέση του, ενώ όσον αφορά στον Μπάο είναι ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής που μπορεί να διακριθεί στο μέλλον. Ο Μάμαλος θα αγωνιστεί στα 100 κιλά για να μπορέσουμε να έχουμε μία καλή θέση και στη συγκεκριμένη κατηγορία, ώστε τον Ιανουάριο -οπότε και θα κληθούμε να επιλέξουμε- να έχουμε περισσότερες επιλογές», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής, ο οποίος αναφέρθηκε και στην υπόθεση πρόκρισης για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Θεωρώ ότι τρεις θα είναι σίγουρα στο Λονδίνο. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε ακόμη μία θέση με τον Χρήστο Γκιόκα,  που λόγω προβλήματος υγείας έμεινε εκτός από το διεθνές τουρνουά του Fazaa», τόνισε ο Ιωαννίδης που αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό πλάνο που έχει καταστρώσει έως και τον Φεβρουάριο του 2012 οπότε «κλείνουν» οι θέσεις για το Λονδίνο.
Τον Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ μέσα στον Αύγουστο είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Από κει και πέρα θα κοιτάξουμε τα οικονομικά μας, ώστε να βρούμε ακόμη κάποια τουρνουά που θα λάβουμε μέρος. Το τελευταίο τεστ, λογικά θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2012 στο Ντουμπάι".
, θα εκπροσωπηθεί από τέσσερις αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες