'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ... ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ Ε.Ο.Φ.Π ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ...

Βράβευση των κορυφαίων από την ΕΟΦΠΟ Δημήτριος Σάββας για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα των Ολυμπιονικών. (Ο Δημήτριος Σάββας υπήρξε επί σειρά ετών πρωταθλητής και στα δύο στυλ πάλης, με 16 τίτλους στα πρωταθλήματα ανδρών. Διετέλεσε προπονητής του Παναθηναϊκού και προπονητής της εθνικής ομάδας τη χρυσή εποχή της πάλης, 1972-1984. Συμμετείχε στην αποστολή της ολυμπιακής ομάδος το 1976 και το 1984 σαν προπονητής. Μεγάλη η συμβολή του στην κατάκτηση των ολυμπιακών μεταλλίων. Αξιόλογη και η κοινωνική προσφορά του σαν υπαρχηγός του πυροσβεστικού σώματος).
Βράβευση των κορυφαίων από την ΕΟΦΠΟ Παναγιώτης Κόκκινος για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα των Ολυμπιονικών (Ο Παναγιώτης Κόκκινος υπήρξε επί σειρά ετών Πρωταθλητής Ελλάδος και στα δυο στυλ. Διετέλεσε προπονητής του Άτλα Καλλιθέας και της Εθνικής ομάδος. Μεγάλη η συμβολή του στα Ολυμπιακά και παγκόσμια μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές του Π.Σ.Φ. Άτλας Καλλιθέας και της Εθνικής Ομάδος).
Βράβευση των κορυφαίων από την ΕΟΦΠ
Ο Χαϊμαλάς Κωνσταντίνος για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα των Ολυμπιονικών. (Ο Κωνσταντίνος Χαϊμαλάς διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της ΕΟΦΠ στη χρυσή δεκαετία του αθλήματος. Έζησε σαν διοίκηση την κορυφαία στιγμή που ήταν η κατάκτηση του πρώτου χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου για την Ελλάδα από τον Στέλλιο Μηγιάκη. Υπήρξε δάσκαλος για τους συνεργάτες, πατέρας για τους αθλητές. Δίδαξε ήθος ευγένεια και αξιοπρέπεια).
Βράβευση των κορυφαίων από την ΕΟΦΠ
Ο δημοσιογράφος Λάζαρος Πατσουράκος για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα των Ολυμπιονικών
 (Ο Λάζαρος Πατσουράκος αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της δημοσιογραφικής του σταδιοδρομίας στην προβολή του αθλήματος των ολυμπιονικών).
Βράβευση των κορυφαίων από την ΕΟΦΠ
  • Ο δημοσιογράφος Νίκος Κωνσταντόπουλος για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα των Ολυμπιονικών (Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος είναι πάντα κοντά στην πάλη, πάντα με αγωνία για την πορεία του αθλήματος, πάντα αντικειμενικός).
  • Βράβευση των κορυφαίων από την ΕΟΦΠ
  • Ο επίτιμος διεθνής διαιτητής Γεωργόπουλος Δημήτριος για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα των Ολυμπιονικών (Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος επί σειρά ετών. Βραβεύτηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία (FILA) με τη χρυσή σφυρίχτρα που είναι η ανώτατη διάκριση για διαιτητή. Σαν διαιτητής εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα σε τρεις Ολυμπιάδες: Ατλάντα - Βαρκελώνη - Σεούλ).
  • Βράβευση των κορυφαίων από την ΕΟΦΠ
  • Ο επίτιμος διεθνής διαιτητής Μητροβασίλης Παναγιώτης για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα των Ολυμπιονικών (Ο Παναγιώτης Μητροβασίλης διατέλεσε αθλητής υψηλού επιπέδου. Βραβεύτηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία (FILA) με τη χρυσή σφυρίχτρα που είναι η ανώτατη διάκριση για διαιτητή. Σαν διαιτητής εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα σε δυο Ολυμπιάδες: Σύδνεϋ - Αθήνα).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες