'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Κίνηση στρατηγικής από τον Παναθηναϊκό για το γήπεδο...


Κίνηση στρατηγικής από τον Παναθηναϊκό για το γήπεδο
Εξώδικο απέστειλε χθες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Δήμο Αθηναίων, ζητώντας την προβλεπόμενη αποζημίωση ύψους 25,9 εκατομμυρίων ευρώ για τη μη κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό. Λίγο πολύ ήταν μία αναμενόμενη κίνηση της διοίκησης των «πρασίνων», καθώς οι κ. Νικόλας Πατέρας, Ανδρέας Βγενόπουλος και Γιάννης Βαρδινογιάννης είχαν αποφασίσει να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για το θέμα του γηπέδου. Υπενθυμίζεται πως στις 14 Οκτωβρίου είχε καταγγελθεί η σύμβαση με τον Δήμο Αθηναίων. Με τη νέα ενέργεια, δηλαδή το εξώδικο που στάλθηκε, στόχος είναι η διαφύλαξη των δικαιωμάτων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στον Δήμο Αθηναίων δεν αιφνιδιάστηκαν απ’ την κίνηση των «πρασίνων», καθώς η σύμβαση προέβλεπε την καταβολή ποινικής ρήτρας και αποζημίωσης στον Παναθηναϊκό, εάν δεν προχωρούσε η κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό, χωρίς δική του υπαιτιότητα.
Κάλεσμα στους φίλους του Παναθηναϊκού να δώσουν βροντερό παρόν στον αυριανό αγώνα με τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ, έκανε ο Τζιμπρίλ Σισέ μέσω του προσωπικού του μπλογκ στο Ιντερνετ: «Εκείνο που θα ήθελα είναι να δω, ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, το γήπεδο όπως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τον κόσμο να είναι συνεχώς στο πλάι μας και να μας ενισχύει. Εγώ αλλά και οι συμπαίκτες μου νιώθουμε χιλιάδες ανθρώπους να μας σπρώχνουν όταν σας βλέπω στο γήπεδο να φωνάζετε για τον Παναθηναϊκό μας. Ελάτε λοιπόν το Σάββατο να κρατήσουμε μαζί την ομάδα στη θέση που αξίζει να βρίσκεται. Είναι η ευκαιρία μας να μείνουμε πρώτοι ώς το τέλος. Θα υπάρχει βελτίωση στην απόδοση της ομάδας και σταδιακά θα είμαστε ολοένα και καλύτεροι. Αυτές τις μέρες μαθαίνουμε τον νέο προπονητή κι εκείνος εμάς και είμαι βέβαιος ότι σύντομα στο γήπεδο θα δείτε αυτό που όλοι περιμένετε. Πολύ καλό ποδόσφαιρο και νίκες».
Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, με απόφαση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Σεμπάστιαν Λέτο, οι οποίοι την Τετάρτη πιάστηκαν στα χέρια, προπονήθηκαν μαζί αλλά στο διπλανό γήπεδο απ’ το οποίο έκαναν προπόνηση οι συμπαίκτες τους. Ο Σισέ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο Στέργιος Μαρίνος ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού. Οσο για τον Κώστα Κατσουράνη, ακολούθησε για τρίτη ημέρα πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Σωτήρης Νίνης συνέχισε να κάνει πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ελπίζοντας να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες