'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

BOXING

Νέα εποχή για τον (πυγμαχικό) 

«Λεωνίδα» Πειραιά

     
Από τα ιστορικά σωματεία πυγμαχία της χώρας, ο «Λεωνίδας» Πειραιά, δραστηριοποιείται και πάλι σε έναν νέο και υπερσύγχρονο χώρο. Συγκεκριμένα, με παρέμβαση του...
δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου, δόθηκε στο σωματείο μια αίθουσα για προπονήσεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα, στις 17:00 το απόγευμα.
Ο σύλλογος θα έχει και τμήματα για μικρά παιδιά (από οκτώ ετών), που θέλουν να μυηθούν στα μυστικά του δυναμικού αθλήματος.
Προπονητής του "Λεωνίδα" είναι ο Γιώργος Τσαγκράκος, που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη πυγμαχία και έχει μεταδώσει το… μικρόβιο και στα δύο παιδιά του, τον 17χρονο Μανώλη και τον Πουλίκο, καθώς επίσης και στον ανιψιό του, Πουλίκο.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκο, για τον χώρο που μας διέθεσε. Ο "Λεωνίδας" Πειραιά βρήκε στέγη και πλέον από τη Δευτέρα αρχίζουμε τις προπονήσεις. Για τον σύλλογο αρχίζει μια νέα εποχή σε έναν καινούργιο χώρο. Θα έχουμε και τμήματα για μικρές ηλικίες και καλούμε τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους, για να τα μυήσουμε στις μοναδικές συγκινήσεις που προσφέρει το άθλημα της πυγμαχίας», τόνισε ο κ. Τσαγκράκος.
http://www.samurai24.gr/portal/ring-sports/boxing/1426-nea-epoxi-gia-ton-pygmaxiko-leonida-peiraia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες