'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΕΓΚΩΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΟΥΝΤΟΚΑ «Παγκανίνι ο Ηλιάδης»


ΕΓΚΩΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΟΥΝΤΟΚΑ

«Παγκανίνι ο Ηλιάδης»

«Παγκανίνι ο Ηλιάδης»

Στη Βουδαπέστη, με αφορμή το 64ο Κογκρέσο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τζούντο (EJU), βρέθηκαν ο νέος πρόεδρος της ΕΟΤ, Γιάννης Καφενταράκης, ο εθνικός προπονητής Νίκος Ηλιάδης αλλά και ο δις ολυμπιονίκης Ηλίας Ηλιάδης.

Ο «χάλκινος» ολυμπιονίκης του Λονδίνου ήταν το κεντρικό πρόσωπο της συνέντευξης Τύπου που διοργάνωσε η EJU, στην οποία παραβρέθηκαν και μίλησαν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες της γηραιάς ηπείρου που κατέκτησαν μετάλλιο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012.
Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τζούντο, Σεργκέι Σολοβέιτσικ, αναφερόμενος στον Ηλία Ηλιάδη, είπε ότι πρόκειται για έναν πραγματικό ήρωα, ενώ δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει ως τον «Παγκανίνι του τζούντο».
Ο Mr. Ippon ευχαρίστησε τον πρόεδρο της EJU για τη δυνατότητα που έδωσε στο ευρωπαϊκό τζούντο με τους χειρισμούς του ώστε να παραμείνει σε υψηλά αγωνιστικά στάνταρ καθ' όλη τη διάρκεια της ολυμπιακής σεζόν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία μαζί με όλους τους αθλητές και τους προπονητές που παραβρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου συγκροτούν μια μεγάλη οικογένεια.
Σχετικά με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2013 στη Βουδαπέστη, δεσμεύτηκε ότι θα επιστρέψει προκειμένου να παλέψει και να διεκδικήσει τον τίτλο της κατηγορίας του.
http://www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες