'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Πυγμαχία: Τέσσερα χρυσά στην Κύπρο


Εντεκα μετάλλια, εκ των οποίων τα τέσσερα χρυσά, κατέκτησε η ελληνική ομάδα στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας που έγινε στην Κύπρου.
Συγκεκριμένα, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Αλέξανδρος Τσανικίδης στα 60κ. των ανδρών, Πουλίκος Τσαγκράκος στα 75κ. των ανδρών, Ραμίν Αγκτζίδης στα 49κ. στην κατηγορία Νέων και η Αθηνά Μαλεράκη στα 60κ. των γυναικών.
Πυγμαχία: Τέσσερα χρυσά στην Κύπρο
Το ασημένιο μετάλλιο πήραν οι Γιάννης Παγκοζίδης στα 49κ. στην κατηγορία των νέων, Ιωάννης Μακαρίου στα 60κ. στην κατηγορία των νέων και η Ελένη Πλατάνα στα 60κ. των γυναικών.
Την 3η θέση πήραν ο Χασάν Αμανατίδης στα 64κ. των ανδρών, ο Ηλίας Γρηγοριάδης στα 69κ. ανδρών, οι Πολυνίκης Καλαμάρας και Πουλίκος Παύλος Τσαγκράκος στα 69κ. στην κατηγορία Νέων.

Ο εκ των ομοσπονδιακών προπονητής, Γιώργος Τσαγκράκος, δήλωσε: «Όλα τα παιδιά είχαν μια εξαιρετική παρουσία. Απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους έδειξαν οι αθλητές μας ότι είναι έτοιμοι για να ανταποκριθούν στις μελλοντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις τους».

Ακόμη, σε διεθνές τουρνουά στην Αρμενία ο Γιάννης Μηλιτόπουλος σημειώνοντας 3 νίκες κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 81κ.
πηγη:sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες