'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜEDIA THΣ FILA



Ο ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΡΤΖΙΔΗΣ :Αισθάνομαι ευτυχής για την επιλογή, αλλά και βαρύτατη την ευθύνη... Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να αντεπεξέλθω (και) στα νέα καθήκοντά μου -αυτά στην FILA που θα είναι εκ του παραλλήλου μ' αυτά της ΕΟΦΠ-, διαφημίζοντας την Ελλάδα και τους Έλληνες δημοσιογράφους και όχι μόνο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!!!! Γιατί η Ελλάδα και οι Έλληνες μπορούν και να διακρίνονται και να ξεχωρίζουν!!!!!! ;-)

Η FILA ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ MEDIA... 

Βουδαπέστη, Ουγγαρία (22 Σεπτέμβρη ) – Η FILA ανακοίνωσε την Κυριακή στο περιθώριο του παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Βουδαπέστη
τη νεοσύστατη Επιτροπή Media για το άθλημα της πάλης, όπου μεταξύ άλλων επελέγη και ο (υποφαινόμενος) Έλληνας Δημοσιογράφος  και νυν Διευθυντής Επικοινωνίας, Στρατηγικής & Μάρκετινγκ της ΕΟΦΠ ως δεύτερο μέλος αμέσως μετά τον Ούγγρο Πρόεδρο της.

Η επιτροπή απαρτίζεται από 13 μέλη και θα ενεργεί ως συμβουλευτική επιτροπή στην FILA για θέματα που σχετίζονται με τα μέσα ενημέρωσης και τα τηλεοπτικά δικαιώματα σε παγκόσμια κλίμακα και τη γενικότερη λειτουργία που θα πρέπει να έχει η παγκόσμια ομοσπονδία για την εξυπηρέτηση
των μέσων μαζικής ενημέρωσης όλου του κόσμου κατά τη διάρκεια του έτους.

« Θεωρούμε ότι η σχέση μας με τα μέσα ενημέρωσης είναι πολύ σημαντικό και γι' αυτό ξεκίνησε αυτή η νέα Επιτροπή. Χρειαζόμαστε τις πολύτιμες συμβουλές τους», δήλωσε ο Πρόεδρος της FILA κ. Nenad Lalovic. «Ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια τους τελευταίους επτά μήνες και θέλουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία για να είναι διαφανείς και διαθέσιμες οι σχέσεις μας με τα ΜΜΕ. Έχουμε ένα σπουδαίο άθλημα και θέλουμε να αφήσουμε τον κόσμο να απολαύσουν τις ιστορίες μας, μέσα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης".

Η επιλογή έγινε μέσα από 177 μέλη – ομοσπονδίες πάλης σ’ όλο τον κόσμο και η FILA, αφού έλαβε γνώση τις υποψηφιότητες στις αρχές του 2013, αποφάσισε και ανακοίνωσε τα 13 μέλη που καλούνται να καλύψουν τις θέσεις της νεοσύστατης και πολύτιμης επιτροπής της. Οι διάφορες άλλες επιτροπές αναμένεται να ανακοινωθούν αμέσως όταν οριστικοποιηθούν.

H Επιτροπή Media είναι συνδυασμός μέσων ενημέρωσης και μάρκετινγκ.

Η Επιτροπή Media της FILA

Csaba Hegedus , την Ουγγαρία , ο Πρόεδρος
Georgy Brysov , Ρωσία
Paris Kourtzidis , Ελλάδα
Hildeberto Leao , Πορτογαλία
Sareddin Kazemi , το Ιράν
Gary Abbott , USA
Ikuo Higuchi , Ιαπωνία
Ismael Brakler Sandy , Κεντροαφρικανική Δημοκρατία
Mehmet Sevinc , Τουρκία
Marc Ventouilac , L' Equipe , Γαλλία
Filip Stuer , Βέλγιο
Vladimir Pamoukov , Βουλγαρία
Amir Lavasani , Δανία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες