'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013




www.apodytiriakias.gr
Ραφαέλ Μαρτινέτι. Λέει κάτι το όνομα; Να σας συστήσω το εν λόγω αξιοπρόσεκτο και εξαιρετικά σημαντικό άτομο. Είναι φιλέλλην. Έχει, δηλαδή, ένα ρομαντισμό σε πείσμα της θέσεως, της καρέκλας που κατέχει τα τελευταία χρόνια.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ


Ραφαέλ Μαρτινέτι. Λέει κάτι το όνομα; Να σας συστήσω το εν λόγω αξιοπρόσεκτο και εξαιρετικά σημαντικό άτομο. Είναι φιλέλλην. Έχει, δηλαδή, ένα ρομαντισμό σε πείσμα της θέσεως, της καρέκλας που κατέχει τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Πάλης. Κατά τον αποδυτηριάκια και απ’ όσα μπορεί να γνωρίζει, κι απ’ όσα μπορεί να κρίνει, δεν αποκλείεται αυτός, ο Ελβετός Μαρτινέτι, να «φταίει» που η ΔΟΕ καθάρισε σαν αυγό την πάλη. Ναι, αυτός να είναι ο «υπαίτιος». Και γι' αυτο δεν πήρε ψηφο εμπιστοσύνης από την εκτελεστική επιτροπή της Συνομοσπονδίας και αποχαιρέτησε γιατί δεν τον σήκωνε άλλο το κλίμα.
Πρώην παλαιστής ο Μαρτινέτι. Από οικογένεια παλαιστική. Δύσκολος άνθρωπος, όμως. Με απαιτήσεις. Με αγωνία προσωπική στην παραγωγή έργου. Όχι απατεώνας. Το λέμε αυτό διότι στο χώρο, στο χώρο του αθλητισμού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, η λαμογιά είναι επιστήμη. Είναι καθεστώς.
Δεν μπορεί να συνεργαστούν οι μάγκες της ΔΟΕ με τον Μαρτινέτι. Τους είναι αντιπαθής. Σπαστικός. Τον θεωρούν ακραίο, όχι συνεργάσιμο. Μέχρι που θέλει να αντιμετωπίζεται η πάλη ισότιμα με τον στίβο. Άρα, τα ήθελε ο κώλος του. Έφαγε, λοιπόν, το χαστούκι με τον αποκλεισμό της πάλης και έτσι δεν τον έχουμε πια στα πόδια μας.
Και οι Ρώσοι μαφιόζοι ήθελαν τον έλεγχο της πάλης, της παγκόσμιας πάλης, της πάλης διεθνώς. Κι αυτοί, όπως η ΔΟΕ, τον έβρισκαν απέναντι τον Ραφέλ Μαρτινέτι.
Και κάτι τελευταίο: Η ΔΟΕ, η ιδιοκτήτρια των Olympic Games, αυτή που διαχειρίζεται αυτό το πολυεθνικό μαγαζί και εμπορεύεται το προϊόν, έχει στήσει έναν, σε μόνιμη βάση, μηχανισμό σχετικά με την τηλεοπτική παραγωγή. Σ’ αυτόν τον τηλεοπτικό βραχίονα της ΔΟΕ εργάζονται και Έλληνες, μάλιστα σε καίρια πόστα, νούμερο ένα τώρα με την ευχή του Ισπανού του Ρομέρο είναι ο Εξαρχος, κι όλοι αυτοί προέρχονται κυρίως από την ΕΡΤ. Ε, λοιπόν, αυτοί οι Έλληνες, έμμισθα στελέχη της ΔΟΕ, είναι που τον θεωρούν αχώνευτο και παράλογο τον Μαρτινέτι, επειδή προεξάρχει της Διεθνούς τού περισσότερο αρχαιοπρεπούς αθλήματος, της πάλης.
http://www.apodytiriakias.gr/athlitika/2013/02/26/polemos-me-tous-rosous-mafiozous.aspx?facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες