'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

«Η κυβέρνηση δεν θα πρέπει ποτέ να γίνει βάρος στη ζωή μας»...


Μεγάλη επιτυχία το παιδικό βιβλίο των «Πάρτι τσαγιού»


The Guardian
Παιδικό βιβλίο, με παζλ και σελίδες που χρωματίζει ο αναγνώστης, διδάσκει στα παιδιά της Αμερικής τις αρχές του υπερσυντηρητικού πολιτικού κινήματος των «Πάρτι τσαγιού» και έχει σημειώσει αναπάντεχη επιτυχία στις ΗΠΑ.

Το βιβλίο, που προβλήθηκε από τον εκδοτικό του οίκο ως «πολύ ευχάριστο βιβλίο δραστηριοτήτων με θέμα την Ελευθερία και την Πίστη», περιλαμβάνει παιχνίδια με λέξεις-κλειδιά του κινήματος, σχέδια με τελίτσες και πληροφορίες για την ιστορία των «Πάρτι τσαγιού».


 «Μαθαίνει στα παιδιά (και στους γονείς) τις ρίζες του
 “Πάρτι τσαγιού”», δήλωσε ο εκδότης. 


«Συμμετοχή, αυτάρκεια, ελευθερία επιλογής, εργασία, κυβέρνηση για τον λαό, ηγεσία, εφευρετικότητα, θέσεις εργασίας και υπευθυνότητα»!

Στην τιμή των 3,59 δολαρίων μέσω Ιντερνετ, το Tea Party Coloring Book αποδεικνύεται εξαιρετικά δημοφιλές και όπως δήλωσε στο BBC o εκδότης και συγγραφέας, Γουέιν Μπελ, είναι υποχρεωμένος να παράγει αντίτυπα κάθε μέρα προκειμένου να ανταποκριθεί στη ζήτηση.
 «Εχουμε πωλήσει πολλές χιλιάδες», τόνισε, συμπληρώνοντας ότι το δημιούργημα έχει εκτοπίσει από τα ράφια το αντίστοιχο βιβλίο με ζωγραφιές για τον Ομπάμα. 


«Το κίνημα “Πάρτι τσαγιού” καλεί τους πολιτικούς μας εκπροσώπους να περιορίσουν τον ρόλο της κυβέρνησης στην καθημερινή ζωή, 


να υποστηρίξουν τον λαό και τις επιχειρήσεις, 
να μην απαιτούν από αυτούς, να μην τους ελέγχουν και να μην τους επιβάλλουν υπερβολικά υψηλούς φόρους»,


αναφέρει μεταξύ άλλων το βιβλίο σε μια σελίδα, την οποία κοσμεί σχέδιο της αμερικανικής σημαίας, που μπορούν να χρωματίσουν τα παιδιά. 
«Η κυβέρνηση δεν θα πρέπει ποτέ να γίνει βάρος στη ζωή μας»...
ΠΗΓΗ:news.kathimerini.gr


ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες