'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017

Kρίσιμες ώρες για τον Σουλεϊμάνογλου – Τι λένε οι γιατροί

O Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου βρίσκεται και πάλι σε κρίσιμη κατάσταση. «Θέλουμε από τον τουρκικό λαό να προσευχηθεί γι’ αυτόν», είπε ο καθηγητής του νοσοκομείου Memorial Atasehir, Καμίλ Γιαλτσίν Πολάτ για τον σπουδαίο Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών.
Στις 28 Οκτωβρίου υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία, η οποία σταδιακά υποχώρησε. Οι γιατροί που παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της υγείας του ανησύχησαν με τα νευρολογικά ευρήματα της τελευταίας μαγνητικής τομογραφίας (11/11).
«Το οίδημα στην αριστερή πλευρά του εγκεφάλου του είχε διογκωθεί. Αποφασίσαμε να τον χειρουργήσουμε αμέσως, λαμβάνοντας υπόψη και την πρόσφατη εγκεφαλική αιμορραγία που είχε υποστεί. Το γεγονός αυτό απειλούσε τη ζωή του. Θέλαμε να ανακουφίσουμε την περιοχή του εγκεφάλου. Η κατάστασή του -μετά την επέμβαση- είναι σταθερή, ωστόσο δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο», είπε ο Δρ. Πολάτ, που ήταν επικεφαλής γιατρός στο πρώτο χειρουργείο (μεταμόσχευση ήπατος) του 50χρονου Ολυμπιονίκη.
Ολο το ιατρικό τιμ του καθηγητή νευροχειρουργικής, Γκεχάν Ακντεμίρ, αλλά και ο Πολάτ ήταν παρόντες στη δεύτερη επέμβαση. «Δεν έχει προγραμματιστεί ένα νέο χειρουργείο», απάντησε ο γιατρός Πολάτ στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και επεσήμανε: «Ομως, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα προκύψει στο μέλλον». Επίσης, εξήγησε ότι δεν υπήρχαν επιπλοκές μετά την μεταμόσχευση ήπατος, πως η λειτουργία του οργάνου κρίνεται φυσιολογική και ο οργανισμός του δείχνει να το αποδέχεται.
Την κατάσταση της υγείας του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου -που χειρουργήθηκε εσπευσμένα στις 11/11- παρακολουθεί στενά και ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ που επικοινώνησε με τον αδελφό του αθλητή, Μουχαρέμ.
http://eretikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες