'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Alexander Karelin ′′ Η πάλη είναι όρος ζωής."

 

Alexander Karelin
′′ Η πάλη είναι όρος ζωής."
Karelin: Ρητορική ερώτηση-Γιατί πάλη;
Η πάλη είναι ένας σπουδαίος γλύπτης σώματος και ψυχής. Βοηθά στην ανάπτυξη εύθραυστων και αδέξιων παιδιών και εφήβων σε έναν δυνατό, στοχευμένο νεαρό άνδρα ή γυναίκα με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.
Η πάλη είναι ένας τρόπος για να βρεις έναν σκοπό στη ζωή και σου δίνει σεβασμό και αναγνώριση των άλλων. Με λόγια ενός ποιητή, ′′ Η πάλη πάντα ξεπερνά τον εαυτό σου, ποιος ήσουν χθες και καθορίζοντας ποιος θα είσαι αύριο ".
Η πάλη είναι μια παντοτινή μηχανή που καθορίζει την ανάπτυξη του καθενός μας. Ποιος ξέρει πόσο γλυκιά είναι η γεύση της σκληρής δουλειάς; Και όταν κερδίσουμε θα κάνουμε τα πάντα για να επαναλάβουμε και να ζήσουμε ξανά αυτές τις στιγμές. Οι παλαιστές δεν σταματούν ποτέ στα επιτεύγματά τους. Εάν επιτευχθεί μέγιστο στον αθλητισμό, οι παλαιστές θα συνεχίσουν να ψάχνουν και να βρουν μια χρήση για νέα ενέργεια, ταλέντο και ιδέες σε όλη τη ζωή.
Η πάλη μας διδάσκει να είμαστε φιλικοί, να είμαστε ειλικρινείς και απαιτητικοί από τον εαυτό σας, και χιλιάδες συνάδελφοί μου μπορούν να υπογραμμίσουν αυτές τις λέξεις και τις αξίες.
Ο Ρώσος λογοτέχνης Vissarion Belinsky λέει, ′′ Η πάλη είναι όρος ζωής." Το άθλημα της πάλης εξατομικεύει αυτές τις λέξεις όχι μόνο για τους αθλητές, αλλά και για τον τεράστιο στρατό των οπαδών μας σε όλο τον κόσμο.
Από τον Alexander Karelin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες