'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Νέα τιμωρία για ντόπινγκ

Ο Ρώσος αρσιβαρίστας Ρουσλάν Αλμπέγκοφ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από την διεθνή ομοσπονδία που αθλήματος για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Η IWF δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση του Αλμπέγκοφ, ο οποίος το 2012 στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο. 
Η Ρωσία είναι μία από τις 9 χώρες μέλη της IWF στις οποίες έχει επιβληθεί ετήσια απαγόρευση συμμετοχής στις διεθνείς διοργανώσεις του αθλήματος γιατί συνελήφθησαν αθλητές τους να έχουν κάνει χρήση ντόπινγκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 και του 2012. Επίσης το 2016 δεν επετράπη στη Ρωσία να κατεβάσει ομάδα άρσης βαρών στους Ολυμπιακούς του Ρίο, επίσης λόγω ντόπινγκ. 
Εξάλλου, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή της Ρωσίας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ στη Νότια Κορέα. Η τελική απόφαση θα ληφθεί τον επόμενο μήνα από το εκτελεστικό συμβούλιο της ΔΟΕ. Πριν λίγες ημέρες έξι Ρώσοι αθλητές του σκι τιμωρήθηκαν με ισόβιο αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά από έρευνες της ΔΟΕ για το οργανωμένο ντόπινγκ στη χώρα. 
ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες