'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017


 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟΥΚΟΓΕΩΡΓΟΣ
παρουσίασε το βιβλίο του
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 
ΤΗΣ ΑΓΡΕΛΙΑΣ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ,Στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Φαλάνης 
πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Βιβλίου του Γιώργου Στουκογεώργου  ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΕΛΙΑΣ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ, το απόγευμα της Τετάρτης 7 Ιουλίου.Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από Αγρελιώτες και Φαλανιώτες για να ακούσουν την Ιστορία της ΑΓΡΕΛΙΑΣ.
Την παρουσίαση έκαναν ο εκδότης του Θεσσαλικού Ημερολογίου Κώστας Σπανός, ο Δημοσιογράφος Χρήστος Τσιλιμίγκας και ο Δάσκαλος Χρήστος Καφές.

Παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Κώστας Μπαργιώτας, η μάνα του είναι από την Αγρελιά, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Σάκκας, οι Αντιδήμαρχοι Λάρισας Θεόδωρος και Θωμάς Δαούλας, οι Πρόεδροι Φαλάνης Καλαϊτζή Μαρία και Μανώλης Καρυώτης , ο π.Δήμαρχος Λυγούρας Αντώνης, ο π.Πρόεδρος Φαλάνης Καρυώτης Ιωάννης , ο Πρόεδρος Π.Σ. Βερδικούσιας Παπαγεωργίου Χρήστος , Π.Π. του Πολιτιστικού Συλλόγου Δήμκος Θανάσης και Θάνος Θανάσης.


Ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Πάλης αδελφοί ΑΒΡΑΜΗ, Σπύρος, Κώστας, Δημήτρης και ο Πρωταθλητής Ευρώπης Τζιώλας Γιώργος.
Συγκινητική ήταν η παρουσία του κόσμου ακούγοντας με προσοχή  την Ιστορία της Αγρελιάς Ν.Τρικάλων από τους παρουσιαστές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες