'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Δικαίωση για Καφενταράκη και Ηλιάδη στην Ομοσπονδία τζούντο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, η δικαιοσύνη δικαίωσε τον πρώην Πρόεδρο της ομοσπονδίας τζούντο Γιάννη Καφενταράκη, ο οποίος επανέρχεται στη διοίκηση της Ε.Ο.Τ.
Δικαίωση για Καφενταράκη και Ηλιάδη στην Ομοσπονδία τζούντο
Τον περασμένο Ιανουάριο, η Γενική Συνέλευση της ΕΟΤ που έγινε στα τέλη του 2016, κρίθηκε παράτυπη από τα ελληνικά δικαστήρια, τα οποία και όρισαν προσωρινή διοίκηση στην Ομοσπονδία, με νέο Πρόεδρο τον Βαγγέλη Σουφλέρη, ο οποίος ήταν πρώην Γενικός Γραμματέας και αργότερα Πρόεδρος της Ομοσπονδίας τζούντο. Στη δικαιοσύνη είχε προσφύγει ο ίδιος ο κ. Σουφλέρης.
Ο Πρόεδρος Γιάννης Καφενταράκης που έχασε τη θέση του, προσέφυγε με τη σειρά του και αυτός στη δικαιοσύνη, ζητώντας να επιστρέψει κανονικά τα καθήκοντα του. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του gazzetta.gr το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του, με αποτέλεσμα να επιστρέφει στη διοίκηση της Ομοσπονδίας για να συνεχίσει κανονικά τα καθήκοντα του. Αυτό σημαίνει ότι επιστρέφει και ως Ομοσπονδιακός Προπονητής ο Νίκος Ηλιάδης που είχε εκδιωχθεί από τον Βαγγέλη Σουφλέρη!
Επίσης ανοίγει ο δρόμος του ορισμού εκπροσώπου της Ομοσπονδίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. 
http://www.gazzetta.gr/other-sports/article/1087699/dikaiosi-gia-kafentaraki-kai-iliadi-stin-omospondia-tzoynto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες