'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017


Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ
 ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ 32ο ΤΙΤΛΟ
ΚΟΨΙΜΟ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ 2017


Προπονητής:Γιάννης Αϊδινιώτης
Έφορος Μαρία Καϊάφα

Ο Αγιασμός και το  κόψιμο της πίτας 2017 του Πρωταθλητή τμήματος Πυγμαχίας του Π.Α.Ο έγινε με τη παρουσία του νέου Προέδρου Δημήτρη Μπαλτάκου και Γεν .γραμματέα  του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Ηλία Μιχαλαριά ,μελών της Θύρας 13 αλλά και του επί σειρά ετών π.Πρωταθλητή-προπονητή του τμήματος Νίκου Βλασόπουλου που έχει γράψει Ιστορία με μεγάλες  επιτυχίες των αθλητών του και τα Πρωταθλήματα που κέρδισε ως ομάδα.

Την Ομοσπονδία Πυγμαχίας εκπροσώπησε ο Γεν. γραμματέας της, Περικλής Τρικαλιώτης, ενώ έδωσε το παρόν ο Ολυμπιονίκης Γιώργος Στεφανοπουλος.Οι διεθνείς διαιτητές ,Ολυμπιακών αγώνων,Θόδωρος Βιδάλης κ Βαγγέλης Βουγιούκας, η δΙεθνής διαιτητής Φανή Καλιμούκου κ Πετρίδης 'Ακης.

Από το Σύλλογο Παλαιμάχων Πρωταθλητών Παναθηναϊκού Α.Ο ,ο μεγάλος πρωτοπυγμάχος π.Πρωταθλητής Βαγγέλης Οικονομάκος,ο Γιώργος Ψαρόπουλοςκαι ο Νίκος Ράπτης.


Ο τομεάρχης αθλητισμού Ν.Δ  Κώστας Δημητριάδης,ο αντιπρόεδρος του ΣΕΦ Κων/νος Γρίβας,
Ο Νίκος Γιδάκος της Σπαρτάν,ο προπονητής  Λουτρακίου Τζίμης Μαυραγάνης τμήματος Πυγμαχίας Π.ΑΟ  μαζί με αθλητές του τμήματος,
Ο συγγραφέας Γιάννης Κοντοπόδης,ο Μιχάλης Φιλιάνδρας.και φυσικά όλοι οι αθλητές του τμήματος.

Τον Λειτουργία του Αγιασμού έκανε με ιδιαίτερη θέρμη όπως πάντα ο Πατήρ  Δημήτριος Παπανδρέου ,που σημειωτέον υπήρξε στο παρελθόν αθλητής του τμήματος




















Η εκδήλωση έγινε με την ευγενική χορηγία ...

Βασίλης Καλλέας Φούρνοι Ζαχαροπλαστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες