'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Πρωταθλητής Ευρώπης στους παίδες 

ο Γιώργος Πιλίδης στα -54 κιλά ελευθέρας πάλης

ΦΩΤΟ: FACEBOOK

Πρωταθλητής Ευρώπης στους παίδες στην κατηγορία των -54 κιλών ελευθέρας πάλης, αναδείχθηκε ο Γιώργος Πιλίδης. Ο νεαρός αθλητής, υπό την καθοδήγηση του Αμιράν Καρντάνοφ, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητών στη διοργάνωση που φιλοξενείται από την Τρίτη στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. 

    Ο Πιλίδης, ο οποίος το 2015 πανηγύρισε μετάλλιο τόσο σε Παγκόσμιο (2ος) όσο και στο Ευρωπαϊκό (3ος) πρωτάθλημα παίδων, δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης και με πέντε εντυπωσιακές νίκες βρέθηκε στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητών.
 Ο Έλληνας πρωταθλητής, στα προκριματικά νίκησε με πτώση τον Πολωνό Πρζεζίνσκι, στη φάση των «16» νίκησε τον Αζέρο Κασούμοφ με 8-5, στα προημιτελικά νίκησε 4-2 τον Αζέρο Αμίσοφ με 4-2, ενώ στα ημιτελικά έκαμψε την αντίσταση του Γεωργιανού Ντζεμπιασασβίλι με 7-5 στα σημεία. Στον τελικό, αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0, τελικά πήρε τη νίκη με 4-3 και πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, στη μεγαλύτερη -μέχρι τώρα- αθλητική στιγμή της καριέρας του.

    Ακόμη, ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης, στον τελικό των -46 κιλών ελευθέρας, έχασε 9-3 στον τελικό των ρεπεσάζ από τον Ούγγρο Μπουντάι Κόβακς με αποτέλεσμα να περιοριστεί στην 5η θέση της τελικής κατάταξης.

Το πλήρες τηλεγράφημα του Γιάννη Χατζηδοπαυλάκη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες