'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΛΑΜΠΡΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ» ΣΤΟΝ ΠΑΡΙ ΚΟΥΡΤΖΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΙΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΛΗ…

«ΛΑΜΠΡΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ» ΣΤΟΝ ΠΑΡΙ ΚΟΥΡΤΖΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΙΒΑ 

ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΛΗ… (ΦΩΤΟ)



Mag / Media / Red Pepper / Showbiz & Sex / Αθλητισμός / Δεκεμβρίου 8, 2015

Τον δικό μας «web editor» τού RedPepperNews.gr Πάρι Κουρτζίδη τίμησε και βράβευσε η Ένωση Φιλάθλων Βαρέων Αθλημάτων (ΕΦΙΒΑ), σε μια λαμπρή τελετή, αλλά και απολύτως επιτυχημένη εκδήλωση, με εκλεκτούς καλεσμένους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας [Διαβάστε αναλυτικά].
Στον γνωστό δημοσιογράφο Πάρι Κουρτζίδη, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο της ΕΦΙΒΑ, κ. Θοδωρή Συνοδινό, μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβούλιο της Ένωσης, για την προσφορά του στον αθλητισμό και τις μεγάλες διακρίσεις του στο άθλημα της Πάλης. Πρωτίστως, όμως, για την τεράστια συνεισφορά του στο μεγάλο, δύσκολο, αλλά τελικά νικηφόρο αγώνα, όπου δόθηκε το καλοκαίρι του 2013 για την παραμονή του αθλήματος στο ολυμπιακό πρόγραμμα. Την απονομή έκανε ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Αθλητισμού, κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης (τιμώμενο πρόσωπο κι αυτός). Απονομή που ήταν προγραμματισμένη να γίνει από τον -επίσης τιμώμενο- πρώην υφυπουργό Αθλητισμού και νυν υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ, κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο οποίος, όμως, εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον στενό του συνεργάτη, κ. Γιάννη Χατζή, λόγω έκτακτης συνεδρίασης του ΕΛΚ στις Βρυξέλλες.
Πάρις Κουρτζίδης-Αρχαία Ολυμπία_ΚουμπερτένΑξίζει να υπενθυμίσουμε ότι, ως διευθυντής επικοινωνίας και στρατηγικής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης (ΕΟΦΠ), ο κ. Πάρις Κουρτζίδης, ήταν ο εμπνευστής και ο μεγάλος δημιουργός του αξέχαστου -και ανεπανάληπτου- παγκόσμιου event (αναπαράστασης) στον ιερό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας και μαζί των Αθανάτων, ενώ καλύφθηκε live από όλα τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία και τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ.

Πάρις Κουρτζίδης Αρχαία ΟλυμπίαΉταν τότε που, λίγες εβδομάδες αργότερα, οι περίφημοι Αθάνατοι ελάμβαναν στα χέρια τους σχετικό πάπυρο έκκλησης (που ταξίδεψε από την Αρχαία Ολυμπία) για την παραμονή της Πάλης στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων –τον οποίο σύνταξε και προσωπικώς επιμελήθηκε ο κ. Παρ. Κουρτζίδης-, από τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας (FILA) Νέναντ Λάλοβιτς, ούτως ώστε να αλλάξουν την αρχική τους (άδικη) απόφαση -όπως κι έγινε-, κι έτσιμέσα σε πανηγυρικό κλίμα ψήφισαν υπέρ της παραμονής της Πάλης στα Ολυμπιακά αθλήματα.
Στις φωτογραφίες μπορείτε να διακρίνετε (από αριστερά προς τα δεξιά – στην πρώτη φωτό) τους κ. Θόδωρο Συνοδινό, Πάρι Κουρτζίδη και Κυριάκο Βιρβιδάκη, κατά τη διάρκεια της σχετικής βράβευσης τού web editor τού RedPepperNews.gr
braveysi 3
braveysi 2
braveysi 4


    Φωτογραφικό Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Στόλης

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Αναγνώστες