'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Πέμπτη 23 Μαΐου 2013


 Ρογκ η πάλη  

«αντέδρασε καλά» 


Ο Πρόεδρος της ΔΟΕ Ζακ Ρογκ.

ΛΟΝΔΙΝΟ - Wrestling  «αντέδρασε καλά» και έκανε τις απαραίτητες αλλαγές για να δώσει στον αθλητισμό μια ευκαιρία να διασώσει τη θέση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, 
Πρόεδρος της ΔΟΕ Ζακ Ρογκ, δήλωσε.
Σε μια συνέντευξη με το Associated Press, δήλωσε ο Ρογκ  η FILA έχει αντιμετωπίσει τα ζητήματα που οδήγησαν το εκτελεστικό συμβούλιο τη ΔΟΕ τον Φεβρουάριο για να αφαιρέσει την πάλη από τον κατάλογο των βασικών σπορ για το 2020 Αγώνες.

"Νομίζω ότι έδωσε την απάντηση και την καλή αντίδραση», είπε. "Προφανώς είχαν πάρει ένα κομμάτι από μια έκπληξη από το γεγονός ότι θα μπορούσε να αφήσει τη βασική ομάδα."
Ρογκ επαίνεσε τα μέτρα που εγκρίθηκαν από την FILA στο συνέδριό του στη Μόσχα το περασμένο Σαββατοκύριακο, συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών κανόνα για να ταιριάζει πιο συναρπαστικό και την ένταξη των γυναικών και των αθλητών σε θέσεις λήψης αποφάσεων.
Πάλη είναι πλέον ανταγωνιστική με επτά άλλα αθλήματα για ένα μόνο σημείο για το πρόγραμμα το 2020. Το διοικητικό συμβούλιο της ΔΟΕ συνεδριάζει στην Αγία Πετρούπολη, στη Ρωσία, την επόμενη εβδομάδα και θα συστήσει ένα άθλημα ή μια λίστα των σπορ για μια ψηφοφορία από την ολομέλεια της ΔΟΕ το Σεπτέμβριο.
«Η ομοσπονδία κατανοήσει σίγουρα τους λόγους για τους οποίους εκδιώχθηκαν, και αντέδρασαν τι κανονικά θα έπρεπε να γίνει», δήλωσε ο Ρογκ. "Έκαναν καλή δουλειά σε αυτό, οπότε θα δούμε τι η απόφαση είναι του εκτελεστικού συμβουλίου σε όλες τις οκτώ αθλήματα, αλλά σίγουρα θα ήθελα να πω ότι η πάλη έχει αντιδράσει καλά.
"Αυτό δεν εγγυάται μια θέση στην λίστα ή την ενιαία παρουσίαση. Θα ήταν τουλάχιστον το ελάχιστο που μπορούσαν να κάνουν και το έκαναν. Έχουν αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις. Αυτό ήταν μια καλή αντίδραση. "
Πάλη, η οποία χρονολογείται από το αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες, παραμένει στο lineup σπορ για τους Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες