'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Τετάρτη 15 Μαΐου 2013


ΔΟΘΗΚΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ Δ.Ο.Ε
H ΠΑΛΗ :
ΑΘΛΗΜΑ ΤΕΧΝΗ ΘΕΑΜΑ 

























Η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές λόγω των οικονομικών προβλημάτων, με συνέπεια να επηρεάζεται η οποιαδήποτε αθλητική ή κοινωνική εκδήλωση. 
  
Στους πρόσφατους Διεθνείς αγώνες πάλης «Παλαίστρα» παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε, τα θετικά σημεία επικράτησαν των όποιων αρνητικών, δίνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα:

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΛΗ  ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ
 
Οι αθλητές μας με την απόδοση τους  έδωσαν τη σωστή απάντηση  για μια ακόμη φορά στη Δ.Ο.Ε  ότι το ιστορικό  άθλημα της Πάλης είναι πάντα:
Άθλημα - Τέχνη - Θέαμα

  Οι νέοι ταλαντούχοι αθλητές μας αποτελούν τις ελπίδες μας για την επάνδρωση των Εθνικών μας ομάδων . Η μεγάλη συμμετοχή των αθλητών μας ενίσχυσε το απαραίτητο κεφάλαιο  εμπειρίας και  γνώσης τους. 
  

Είναι γνωστό ότι στις ηλικίες αυτές πάντα έχουμε αξιόλογους αθλητές με επιδόσεις,  όμως παρουσιάζεται το αρνητικό φαινόμενο ,οι επιδόσεις τους να ακολουθούν πτωτική πορεία και στη συνέχεια οι αθλητές να εξαφανίζονται. 
  
Το συγκεκριμένο αυτό γεγονός πρέπει να προβληματίσει  τους υπεύθυνους της Ομοσπονδίας και αφού το αναλύσουν πρέπει  να δώσουν  την πρέπουσα λύση. 
  
 Η Ελληνική πάλη έχει παρουσιάσει αξιόλογους αθλητές που έγραψαν ιστορία, η παράδοση  πρέπει να συνεχιστεί. 
  
Αυτό είναι βέβαια δυνατόν να γίνει ,ΜΟΝΟ ,εφ' όσον στα  οράματα των διοικούντων αποτελέσουν εμφανή προτεραιότητα οι διακρίσεις των αθλητών μας. 
  Άλλωστε εκ των πραγμάτων  αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα της ομοσπονδίας , κρίνεται και επιχορηγείται το άθλημα των Ολυμπιονικών από την πολιτεία, ανάλογα με τις διακρίσεις των αθλητών . 
  
Τα αποτελέσματα κρίνουν ,είτε μας αρέσει είτε όχι είναι ο καθρέπτης του αθλήματος.

έγραψε ο Θόδωρος Συνοδινός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες