'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Nenad Lalovic μίλησε στο συνέδριο AIPS



FILA Προεδρεύων, Nenad Lalovic μίλησε στο συνέδριο AIPS για τις προσπάθειες πάλης να παραμείνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εδώ είναι το πλήρες κείμενο της ομιλίας:

Ευχαριστώ τους φίλους μου από AIPS ... σας ευχαριστώ για ό, τι κάνετε για τον αθλητισμό.

Είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που λένε τις ιστορίες των αθλητών μας, οι οποίοι καθορίζουν την ψυχή του αθλητισμού στον κόσμο. Πρόκειται για μια μοναδική συγκέντρωση εδώ στην πόλη των 2014 Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Είναι σας ... οι δημοσιογράφοι αθλήματα του κόσμου που μας έβαλαν στο προσκήνιο και τα καύσιμα αυτό το τεράστιο πάθος. Από τις Διεθνείς Ομοσπονδίες Αθλητισμού ... Σας ευχαριστώ για αυτό.

Αυτό είναι άλλο ένα παράδειγμα του τι άθλημα κάνει ... και αυτό είναι να φέρει τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο, με διαφορετικές θρησκείες, διαφορετικές κουλτούρες ... μαζί με πνεύμα αδελφοσύνης. Αυτό είναι αυτό που κάνουμε, όλοι εμείς που αγαπούν τα σπορ.


Πριν αρχίσω θα ήθελα να εισαγάγει μερικούς ανθρώπους .... συμπεριλαμβανομένου και εμού. Είμαι Nenad Λάλοβιτς, και έρχομαι να σας από το Βελιγράδι, Σερβία. Τον Μάρτιο I ονομάστηκε Αποφασίζοντας Πρόεδρος της FILA, η Διεθνής Ομοσπονδία Πάλης.

Η δουλειά μου είναι απλή ... κρατήσει πάλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και αυτό έχει καθορίσει τη ζωή μου για ένα μήνα και μισό.

Τώρα θα ήθελα να σας πω την ιστορία μας ... και τι σκοπεύουμε να κάνουμε γι 'αυτό.

Στις 12 Φεβρουαρίου 2013, η Εκτελεστική Επιτροπή της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής επιλέγονται 25 αθλήματα τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν τον πυρήνα του προγράμματος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν το 2020.

Η ψηφοφορία στέλνει ένα κύμα σοκ σε ολόκληρη την Ολυμπιακή οικογένεια όταν Πάλη, αναμφισβήτητα στον κόσμο παλαιότερο άθλημα και μέλος του προγράμματος Ολυμπιακά αθλήματα για περισσότερα από 2.700 χρόνια, δεν ήταν σε αυτή τη λίστα.

Η ψηφοφορία ήταν μια σύσταση μόνο για την πλήρη ένταξη της ΔΟΕ, αλλά ανάγκασε τον αθλητισμό για να κοιτάξουμε προς τα μέσα, για να αξιολογήσει το ίδιο και να αλλάξει αν ήθελε να σώσει το σημείο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Και όλα αυτά ήρθε με ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΕ θα συνεδριάσει εκ νέου το Μάιο στην Αγία Πετρούπολη, στη Ρωσία, για να επιλέξετε από οκτώ αθλήματα τα οποία αυτοί θα διαβιβαστεί στην πλήρη Σύνοδο της ΔΟΕ στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Μπουένος Άιρες, Αργεντινή.

Πάλη είναι τώρα ένα από τα οκτώ αθλήματα και οι περισσότεροι από αυτούς είχαν δύο χρόνια για να ξεκινήσει μια εκστρατεία για μια θέση σχετικά με το πρόγραμμα. Κάποιος θα βγει από την Σύνοδο της ΔΟΕ για να διεκδικήσει μια θέση για το 2020.

Όταν ακούσαμε την απόφαση αυτή που είχαν μείνει άναυδοι. Ήμασταν περισσότερο από έκπληκτος. Όμως, έχουμε ενισχυθεί πίσω, πήρε ανάσα μας πίσω και πήγε να εργαστεί. Πάλη άκουσε και έκανε αυτό το άθλημα ενσταλάζει στους αθλητές της ... πήραμε πίσω επάνω από το χαλάκι, διατηρώντας στο παιχνίδι. Ψάχνετε για ένα άνοιγμα, μια ευκαιρία. .

Το άθλημα πήγε να εργαστεί για να αλλάξει. Θα πάρει ό, τι η ΔΟΕ είπε και θα γίνουμε καλύτεροι. Αλλαγές κανόνα ήταν η πρώτη προσπάθεια. Απλούστευση των κανόνων για να ανταμείψει την επιθετική και πιο επιδέξιος αθλητής. Κοιτάξτε πώς το άθλημα παρουσιάζεται ... στην τηλεόραση, για τους οπαδούς. Ορίστε freestyle από Greco Roman, θα διερευνήσουν νέες ανταγωνιστικές ρούχα. Εξετάστε τις κατηγορίες βάρους, οι διάφορες ειδικότητες συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης.

Οι εθνικές ομοσπονδίες πάλης θα συνεδριάσει στα μέσα Μαΐου σε ένα έκτακτο συνέδριο στη Μόσχα. Θα μιλήσουμε για αυτές τις προτεινόμενες αλλαγές και να διερευνήσει πώς μπορούμε να κάνουμε τον αθλητισμό μας καλύτερα.

Θα συζητήσουμε για το πώς να χρησιμοποιούν καλύτερα στις τρέχουσες αθλητές στον οργανισμό μας. Η οικογένεια πάλη θα ανοίξει περισσότερες ευκαιρίες για τις γυναίκες σε ηγετικούς ρόλους.

Οι γυναίκες που συμμετέχουν στο ένα τρίτο των ανταγωνιστικό πρόγραμμα μας. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η φωνή τους ακούγεται. Πρέπει να ακούσουμε τους αθλητές μας.

Marketing, τις επικοινωνίες, τη δομή, τις εθνικές ομοσπονδίες, τις ηπειρωτικές οργανώσεις και το Γραφείο της FILA είναι όλα προς συζήτηση.

Έχουμε κάνει άμεσα βήματα για το άθλημα στο σύντομο χρονικό διάστημα των δύο μηνών.

Έχουμε ήδη γράψει ένα νέο σύνολο κανόνων και θα κάνουμε αυτά υπάλληλος στο Συνέδριο μας στη Μόσχα. Θα αρχίσει τις δοκιμές αυτών των κανόνων του ανταγωνισμού σε ένα μήνα. Έχουμε υπογράψει μια συμφωνία για να είναι στο πρόγραμμα των Ευρωπαϊκών Αγώνων στο Μπακού το 2015 ... ένα σημείο που δεν είχαμε πριν από ένα μήνα.

Έχουμε ορίσει Μαΐου για το Μήνα World Wrestling και οι ομοσπονδίες του κόσμου έχουν αρχίσει ήδη τις γιορτές.

Οι ΗΠΑ κάλεσε το Ιράν και τη Ρωσία σε διπλή αγώνες στο σταθμό Grand Central της Νέας Υόρκης. Και οι ΗΠΑ και το Ιράν θα συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα στο Λος Άντζελες.

Ιράν, τη Ρωσία και τις ΗΠΑ. Όλοι μαζί στην προσπάθεια αυτή. Αθλητισμός κάνει αυτό. Πάλη κάνει αυτό.

Η Ρωσία θα φιλοξενήσει ένα διεθνές νεολαίας ανταποκρίνονται σε λίγες εβδομάδες. Έχουν χτίσει ένα θέμα γύρω από το θέμα ... "Πάλη ... να συνεχιστεί."

Οι άλλες χώρες θα πρέπει να συμμετέχουν σε αυτή την ειδική μήνα για να θέσει στο προσκήνιο για τον αθλητισμό μας και να δείξουμε το πάθος που σχεδόν 200 έθνη έχουν για το άθλημα της Πάλης.

Τον Μάιο, το άθλημα θα φιλοξενήσει μια ειδική συνάντηση και γεύμα στα Ηνωμένα Έθνη, ανοικτή σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Οι χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν υποστηρίξει αυτήν την αιτία ... Μογγολία, την Ιαπωνία, το Μαρόκο ... στις μακρινές γωνιές του πλανήτη. Βάζουν τα συνθήματα για φανελάκια τους, οι ηγέτες τους μιλώντας στη ΔΟΕ, τους αθλητές και τους οπαδούς ενώνουμε. Η απογοητευτική αυτή φορά στο άθλημά μας μας φέρνει κοντά.


Η προετοιμασία για το μεγαλύτερο παιχνίδι πάλης έχει αρχίσει και οι δύο βασικές ημερομηνίες κύκλο στο ημερολόγιο ... 29η Μαΐου στην Αγία Πετρούπολη, Ρωσία, και, 4-7 Σεπτεμβρίου στο Μπουένος Άιρες, Αργεντινή.

Το άθλημα έχει να κερδίσει και να εξασφαλίσει το μέλλον της. Και την ενίσχυση της χιλιοτραγουδισμένος παρελθόν της.

Γνωρίζουμε ότι έχουμε την πρόκληση της ζωής μας. Σφοδρότερος μάχη μας.

Αυτό θα είναι ένα δύσκολο και σκληρό αγώνα αγώνα, όμως, έχουμε ένα πολύτιμο μέρος της Ολυμπιακής ιστορίας για σχεδόν τρεις χιλιάδες χρόνια.

Τον αθλητισμό μας είναι ισχυρή. Οι fans μας είναι παθιασμένοι. Η ιστορία μας είναι απαράμιλλη. Υπάρχουν 10 εκατομμύρια παλαιστές στον κόσμο. Είμαστε το αρχικό άθλημα.

Αλλά μας έχουν πει ότι δεν θα μπορούσαν να έχουν μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι. Όπως ποτέ πριν στην ιστορία μας. Και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση.

Όμως, είμαστε μαχητές. Ανταγωνιστές. Και θα μπούμε σε αυτό το χαλί και να ανταγωνίζονται.

Μας έχει δοθεί η ευκαιρία να κάνουν αυτό ένα καλύτερο άθλημα. Μια νέα ματιά, αλλά το ίδιο βασικό άθλημα. Ο άνθρωπος εναντίον του ανθρώπου. Γυναίκα εναντίον γυναίκας. Θα θέλησή.


Έχουμε δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία. Ως ανταγωνιστές, αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε μάθει. Θα είμαστε έτοιμοι. Και εμείς θα δώσουμε ό, τι έχουμε.

Και τότε μπορούμε να πούμε ... κάναμε την ιστορία με τον αθλητισμό μας. Ήμασταν πίσω στον αγώνα, αλλά αγωνίστηκαν πίσω.

Και όλοι αυτοί οι παλαιστές, οι οποίοι διαγωνίστηκαν στο Κολοσσαίο στην αρχαία Ελλάδα, στους τομείς και τις παραλίες σε όλο τον κόσμο, σε στρώματα στις χώρες των οποίων μόνο τα όνειρα είναι για το Ολυμπιακό χρυσό, μπορεί να είναι υπερήφανη για να αποκαλούν τους εαυτούς τους παλαιστές και Ολυμπιονίκες.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κρατήσει το όνειρο ζωντανό.

Σας ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία. Και, σας ευχαριστώ και πάλι όλους σας για αυτό που κάνετε για τον αθλητισμό σε αυτόν τον κόσμο. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες