'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΗΣ:. Η δικαίωση του αθλητή έρχεται μόνο μέσα από το αποτελέσματα...

Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010

Αποκλειστική συνέντευξη Μιχάλη Παυλή στο Greek Judo

Αποκλειστική συνέντευξη στο διαδικτυακό τόπο Greek Judo με αφορμή τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο, παραχώρησε ο Μιχάλης Παυλής. Ο 30χρονος πρωταθλητής Ελλάδας του 2009 και αθλητής του ΟΤ Νέας Φιλαδέλφειας, είπε ότι επιδίωξή του θα είναι μια καλή εμφάνιση στο κορυφαίο ραντεβού της επόμενης εβδομάδας, έχρισε φαβορί της κατηγορίας τον Ιάπωνα, Όνο Τακάσι, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Ηλία Ηλιάδη στην ίδια κατηγορία βάρους, ενώ διευκρίνισε ότι με τη διοργάνωση του Τόκιο κλείνει ένας κύκλος για τον ίδιο.

Η συνέντευξη του Μιχάλη Παυλή στο Greek Judo:

ΕΡ: Πως έχει κυλήσει έως τώρα η προετοιμασία σου ενόψει παγκοσμίου;
ΑΠ: «Η προετοιμασία μου ξεκίνησε δυναμικά, αλλά στην πορεία εμφανίστηκαν πολλές αγωνιστικές αντιξοότητες. Παρ'ολα αυτά, έγινε το καλύτερο δυνατό».

ΕΡ: Η παρουσία σου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αποτελεί δικαίωση της δουλειάς που έχεις κάνει έως τώρα και τι περιμένεις από τη διοργάνωση του Τόκιο;
ΑΠ: «Η συμμετοχή στο παγκόσμιο αποτελεί μια καλή ευκαιρία. Η δικαίωση του αθλητή έρχεται μόνο μέσα από το αποτέλεσμα. Ακριβώς αυτό, δηλαδή μία αξιόλογη εμφάνιση, θα επιδιώξω στη διοργάνωση του Τόκιο. Κάθε αθλητής, ανεξαρτήτου αγωνιστικής εκδήλωσης, θα πρέπει να στοχεύει ψηλά για να υπάρχει κίνητρο. Θέλω ωστόσο να βλέπω τα πράγματα ρεαλιστικά, γι` αυτό μια καλή εμφάνιση στο κορυφαίο ραντεβού του 2010 θα ήταν αρκετή τη δεδομένη στιγμή».

ΕΡ: Στα -90 κιλά του παγκοσμίου πρωταθλήματος θ` αγωνιστεί και ο Ηλίας Ηλιάδης. Πως νιώθεις γι` αυτό;
ΑΠ: «Ο Ηλίας Ηλιάδης είναι ένας πολύ δυνατός αθλητής και ένας από τους πρωταγωνιστές στην εν λόγω διοργάνωση. Ας κάνει ο καθένας μας ό,τι καλύτερο μπορεί, γιατί παλεύουμε και οι δύο για την ίδια σημαία».
ΕΡ: Ποιός κατά τη γνώμη σου είναι το μεγάλο φαβορί των -90 κιλών στη διοργάνωση του Τόκιο;
ΑΠ: «Σύμφωνα και με την παγκόσμια κατάταξη, πρώτος με διαφορά είναι ο Ιάπωνας, Όνο Τακάσι. Όμως είναι δύσκολο να προβλέψουμε το νικητή σ` ένα άθλημα όπως το τζούντο και μάλιστα σε μια κορυφαία διοργάνωση. Ειδικά τώρα όπου κάθε χώρα έχει δικαίωμα εκπροσώπησης με δύο αθλητές σε κάθε κατηγορία. Ο συναγωνισμός θα είναι εξαιρετικά υψηλός».

ΕΡ: Το γεγονός ότι μετά από πολλά χρόνια βρίσκεσαι και πάλι να εκπροσωπείς τη χώρα σου σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση σε γεμίζει άγχος;
ΑΠ: «Η ευθύνη της εκπροσώπησης της Ελλάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι μεγάλη. Παρ' όλα αυτά δεν έχω άγχος. Νιώθω πιο ώριμος και πιο σίγουρος. Την ωριμότητα αυτή θα επιδιώξω να βγει και πάνω στο τατάμι».

ΕΡ: Πόσο εφικτή είναι η ελληνική εκπροσώπηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στην κατηγορία των -90 κιλών;
ΑΠ: «Οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι πολύ μακριά. Αλλά δεν είναι και πολύ κοντά. Οι καιροί για τον ελληνικό αθλητισμό είναι δύσκολοι. Εύχομαι να έχουμε γενικότερα πολλές συμμετοχές σε όλα τα αθλήματα. Για το καλό του ελληνικού αθλητισμού που χρειάζεται μετάλλια και επιτυχίες».

ΕΡ: Τα μελλοντικά σου αγωνιστικά πλάνα;
ΑΠ: «Με τη συμμετοχή μου στη διοργάνωση του Τόκιο, κλείνει ένας κύκλος για μένα. Επιθυμώ όμως να συνεχίσω να παλεύω αναζητώντας την πρόοδο. Βρίσκομαι σε μία ηλικία που νοιώθω ότι έχω να προσφέρω ακόμη αρκετά πράγματα στο άθλημα που αγαπώ και υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια με σύνεση και τεράστια αγάπη».

· Ο Παυλής σε εθνικό επίπεδο και συγκεκριμένα σε πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών έχει τρία χρυσά, δύο ασημένια και πέντε χάλκινα μετάλλια (πηγή: www.hjf.gr).

ΠΗΓΗ:Greek Judo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες