'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

''ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ''...










''ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ''...  





γράφει

















ο
Θόδωρος
Συνοδινός













ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.
Μια ωρολογιακή βόμβα είναι αυτή τη στιγμή στα σπλάχνα της Ελληνικής πάλης ,κινδυνεύει να εκραγεί και να λειτουργήσει ως χιονοστιβάδα.
ΣΩΜΑΤΕΙΑ με αρκετά χρόνια παρουσίας κινδυνεύουν να βάλουν ''ΛΟΥΚΕΤΟ'' λόγω της ανέχειας, οι προπονητές που για 40 μήνες είναι απλήρωτοι έχουν εξαντλήσει κάθε όριο τους.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ οτι, δεν είναι το μόνο πρόβλημα που έχει η διοίκηση ,όμως πρέπει να κινηθεί δραστήρια για την επίλυση του,να δώσει το απαραίτητο βάρος,να ενημερώσει τον κάθε παράγοντα της πολιτείας, ''ΟΤΙ''στην πάλη οι προπονητές παίρνουν οδοιπορικά ,όχι μισθό.
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ χρόνια,οι προπονητές στερούν από την οικογένεια τους τα αναγκαία χρήματα προκειμένου να καλύψουν τα οδοιπορικά τους και να λειτουργήσουν τις παλαίστρες.
ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ  είναι γνωστό ότι δεν έδωσαν μισθό ποτέ στον προπονητή τους,εκτός ελαχίστων  συλλόγων μετρημένων στα δάκτυλα του ενός χεριού.
ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ
όπως όλοι γνωρίζουμε είναι:
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΑΘΛΗΤΗΣ-ΣΩΜΑΤΕΙΟ.
Περιμένουμε λοιπόν, η ΝΕΑ διοίκηση στην αυριανή Γενική Συνέλευση να μας γνωρίσει ΠΟΙΟ θα είναι το μέλλον των προπονητών, TI; ενέργειες έχει κάνει  ή  θα κάνει για να λύση τα προβλήματα και γενικά να μας ενημερώσει για το όποιο προγραμματισμό έχει δημιουργήσει έως σήμερα από την ημέρα που ανέλαβε...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
NA ΔΟΥΜΕ...ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;


1 σχόλια:






ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟΥΡΑΙΤΗΣ ΔΗΜ

1 σχόλιο:

Αναγνώστες