'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

*ΠΥΓΜΑΧΙΑ(4-5/9) τουρνουά, στο στάδιο της ΕΑΠ, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από Ελλάδα και Κύπρο.


ΠΥΓΜΑΧΙΑ - Δυνατό τουρνουά στην Πάτρα

02/09/2010 

Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα
Mε στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος της πυγμαχίας η Ενωση Αθλοπαιδιών Πατρών διοργανώνει το σαββατοκύριακο (4-5/9) τουρνουά, στο στάδιο της ΕΑΠ, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από Ελλάδα και Κύπρο. 
Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και διεξάγονται με την οικονομική στήριξη του δήμου Πατρέων. Θα πάρουν μέρος 45 αθλητές από την Ελλάδα και εννέα από την Κύπρο.

Η διοργάνωση θα αρχίσει με επιδείξεις από αθλητές μικρών ηλικιακών κατηγοριών και θα συνεχιστεί με αγώνες παίδων, εφήβων ανδρών ενώ στο ρινγκ θα ανέβουν και οι γυναίκες (τρία ζευγάρια) καθώς η γυναικεία πυγμαχία θα κάνει το ντεμπούτο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

«Μέσα από τα τουρνουά που διοργανώνουμε ως ομοσπονδία, οι αθλητές μας έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες εν όψει των μεγάλων διεθνών διοργανώσεων που θα πάρουν μέρος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς», δήλωσε ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής Δυτικής Ελλάδος Δημήτρης Γασπαρινάτος.

***Οι αγώνες και τις δύο ημέρες θα αρχίσουν στις 19.00. 
ΠΗΓΗ:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες