'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Απολύθηκε ο Δήμας από τον Μίλωνα, αναστολή λειτουργίας του τμήματος

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο χώρο της άρσης βαρών με αφορμή το θετικό δείγμα αρσιβαρίστριας. Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Μίλωνα, ο βοηθός ομοσπονδιακού προπονητή, Οδυσσέας Δήμας αποδεσμεύτηκε από τη θέση του προπονητή, ενώ ο σύλλογος αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία του τμήματος άρσης βαρών.

Απολύθηκε ο Δήμας από τον Μίλωνα, αναστολή λειτουργίας του τμήματος
Αφορμή για τις αποφάσεις αυτές του διοικητικού συμβουλίου ήταν το θετικό δείγμα αθλήτριας του συλλόγου, η οποία είχε επιλεγεί και για την προ-Μεσογειακή ομάδα (διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ). Η αθλήτρια είχε δώσει δείγμα ούρων στη διάρκεια της αγωνιστικής συνάντησης εθνικών ομάδων Ανδρών-Γυναικών για πρόκριση στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018 στις 16/03/2018.
Το gazzetta.gr σε επικοινωνία που είχε με τον Οδυσσέα Δήμα, ο οποίος ήταν προπονητής της τόσο στον Μίλωνα, όσο και στην προ-Μεσογειακή ομάδα, αρνήθηκε ότι την γνωρίζει, σημειώνοντας ότι πρόκειται για αθλήτρια του cross-fit (διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ τις δηλώσεις του).
Οι εξελίξεις οδήγησαν το διοικητικό συμβούλιο του Μίλωνα σε έκτακτο σύσκεψη, στη διάρκεια της οποία αποφασίστηκε να απομακρυνθεί ο Οδυσσέας Δήμας, ενώ παράλληλα αποφάσισαν να αναστείλουν τη λειτουργία του τμήματος άρσης βαρών επ' αόριστο. 
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μιχάλης Σακελλαρίδης δήλωσε στο gazzetta.gr: «Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου αποφασίσαμε τη διακοπή συνεργασίας με τον κύριο Δήμα και την προσωρινή αναστολή του τμήματος, σεβόμενοι την ιστορία και τις επιτυχίες των αθλητών του Μίλωνα καθώς και τους ανθρώπους του, που οδήγησαν την άρση βαρών στην κορυφή του κόσμου. Ο Μίλωνας στα τόσα χρόνια ιστορίας του τμήματος δεν είχε ποτέ αθλητή που να έχει βρεθεί θετικός σε ντόπινγκ»
http://www.gazzetta.gr/other-sports/arsi-varwn/article/1219566/apolythike-o-dimas-apo-ton-milona-anastoli-leitoyrgias-toy-tmimatos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες