'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017
http://www.ereportaz.gr/choris-adia-o-pederastis-proponitis-palis/

http://www.ereportaz.gr/choris-adia-o-pederastis-proponitis-palis/

Χωρίς άδεια ο παιδεραστής προπονητής Πάλης

Του Πέτρου Κουσουλού 
Διαρκές… έγκλημα ήταν η παρουσία σε αγωνιστικούς χώρους, δίπλα σε παιδιά, του 47χρονου προπονητή Πάλης, Σπυρίδωνα Μπούσουλα, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης αθλήτριας του και είναι ήδη προφυλακισμένος. 
Από την έρευνα του ereportaz προκύπτει ότι ο 47χρονος άνδρας δεν είχε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος καθώς στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για παράνομη οπλοχρησία! Ως εκ τούτου δεν είχε καμία δυνατότητα να προπονεί και πολύ περισσότερο να τοποθετηθεί και ως Ομοσπονδιακός Προπονητής Πάλης. 
Τα ερωτήματα τα οποία τίθενται κυρίως προς τον πρώην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΠάληςΚώστα Θάνου, επί των ημερών του οποίου ο Μπούσουλας ορίστηκε ως Ομοσπονδιακός Προπονητής χωρίς να κατέχει άδεια. Είναι ενδεικτικό ότι ο 47χρονος κατηγορούμενος πέρασε την Σχολή Προπονητών που είχε κάνει η Ομοσπονδία το 2014 χωρίς όμως να πάρει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος λόγω της καταδικαστικής απόφασης.
Την ίδια στιγμή ερωτήματα προκύπτουν και για την στάση που τήρησε η Δημοτική Αρχή Μαραθώνα. Ως γνωστόν ο Μπούσουλας ήταν προπονητής στον σύλλογο «Μιλτιάδης Μαραθώνα» του οποίου πρόεδρος είναι η σύζυγός του που κατάγεται από την Βουλγαρία. Είναι προφανές ότι ουδείς μπήκε στον κόπο να ελέγξει το «ποιόν» του ή τον πρότερο βίο του με αποτέλεσμα να φτάσουμε στις πρόσφατες εξελίξεις.
Σημειώνεται ότι πρόσφατα ο προφυλακισθείς κατηγορούμενος βρέθηκε στην Καλαμπάκα για προετοιμασία ενώ είχε οριστεί και υπεύθυνος(!) για το Παγκοσμιο Πρωτάθλημα που είχε γίνει στην Αθήνα.
Δείτε φωτό του: 

http://www.ereportaz.gr/choris-adia-o-pederastis-proponitis-palis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες