'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016


ΤΟ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΒΕΡΗΟ επί χρόνια ''Στρατηγός'' στρατιώτης του Παναθηναϊκού Α.Ο. Γιώργος Λιβέρης με το ασίγαστο πάθος ενός ''ΕΦΗΒΟΥ'' αγωνίζεται και προσφέρει τις Υπηρεσίες στον Παναθηναϊκό Α.Ο.
Αρχικά ως αθλητής-Πρωταθλητής της Σκοποβολής για 20 και πλέον χρόνια. Με Πανελλήνιες και Διεθνείς διακρίσεις, πανελλήνια ρεκόρ και με την κορυφαία στιγμή για κάθε αθλητή, τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1960.

Ο Γιώργος Λιβέρης υπόδέχεται τον π.Υπουργό Κυριάκο Βιρβιδάκη,στη φωτο: Γιώργος Ψαρόπουλος,Κρις Κέφαλος,Τάσος Στεφάνου

 Ο  Γιώργος Λιβέρης υπόδεχεται το ''Πουλί'' Τάκη Οικομόπουλο
Στη συνέχεια από την θέση του Εφόρου του τμήματος Σκοποβολής, προσέφερε για 30 χρόνια τα μέγιστα στο Σύλλογο, αφιερώνοντας ατελείωτες ώρες στη δημιουργία μίας πανίσχυρης ομάδας. 

Καθιέρωσε τον Π.Α.Ο στη Σκοποβολή ως Πρωταγωνιστή, κατακτώντας δεκάδες τίτλους και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.


 ΤΟΤΗΣ ΦΙΛΑΚΟΥΡΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ-ΑΛΕΞ ΛΙΒΕΡΗΣ
Από το 2008 έως σήμερα είναι η ψυχή των Παλαιμάχων Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού και με την γνώση και την εμπειρία του, προβάλει, προτείνει και καθοδηγεί τους Παλαίμαχους με σταθερά ουσιαστικά βήματα. Στην προσπάθεια να παραμείνει ζωντανή η Ιστορία του Συλλόγου και να έχει αξιόλογη συνέχεια.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ-ΛΩΡΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
Παράλληλα είναι συγγραφέας αθλητικών ιστορικών βιβλίων με πιο πρόσφατη την έκδοση των Βιογραφικών όλων των Ελλήνων Αθλητών (1.573) που έχουν συμμετάσχει στους Ολυμπιακους αγώνες από το 1896 μέχρι και το 2012.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΦΙΒΑ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ Π.Α.Ο
 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣέγραψε
ο Θόδωρος Συνοδινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες