'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Παραιτήθηκε ο Κώστας Θάνος από την προεδρία της ΕΛΟΠ


Την παραίτησή του τόσο από την προεδρία όσο και από μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης (πρώην ΕΟΦΠ) υπέβαλε τις τελευταίες ώρες ο Κώστας Θάνος. Ο 4ος Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ και πρόεδρος της ομοσπονδίας τα τελευταία τρία χρόνια, υπέβαλε την παραίτησή του για «προσωπικούς λόγους», όπως αναφέρει σε επιστολή του. Τη θέση του στον προεδρικό θώκο της ΕΛΟΠ παίρνει το μέχρι πρότινος μέλος της ομοσπονδίας, Δημήτρης Τραμπάκουλας.
«Μετά την παραίτησή μου ενώπιον του ΔΣ στις 25/5/2016 για προσωπικούς λόγους από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης παρακαλώ όπως δεχθείτε την παραίτησή μου και από μέλος του ΔΣ και όπως κινήσετε τις νόμιμες διαδικασίες για την αναπλήρωσή μου» αναφέρει ανάμεσα σε άλλα στην επιστολή.
Τους λόγους που επικαλείται στην επιστολή του, επανέλαβε ο Κώστας Θάνος και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Υπέβαλα την παραίτησή του για καθαρά προσωπικούς λόγους. Από τη θέση του προέδρου έδωσα τα πάντα για την πάλη. Η δουλειά που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει την πάλη να ανέβει επίπεδο. Η νέα διοίκηση θέλω να συνεχίσει την ίδια καλή δουλειά που έγινε το διάστημα της προεδρίας μου» είπε μεταξύ άλλων αποκλειστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Κώστας Θάνος.

Το πλήρες τηλεγράφημα του Γιάννη Χατζηδοπαυλάκη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
http://www.amna.gr/article/115370/Paraitithike-o-Kostas-Thanos-apo-tin-proedria-tis-ELOP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες