'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΠΑΛΗ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ): ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ… ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Η ΜΑΡΙΑ ΠΡΕΒΟΛΑΡΑΚΗ!



Επιστροφή στην ενεργό δράση με χρυσό μετάλλιο για την Μαρία Πρεβολαράκη. Μετά από πολύμηνη απουσία από τις παλαίστρες λόγω τραυματισμού, η αθλήτρια του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου κατέκτησε την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά Dan Kolov – Nikola Petrov που έγινε στην Βουλγαρία.
Η Πρεβολαράκη, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη ελπίδα της ελληνικής πάλης για εκπροσώπηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στον τελικό της κατηγορίας των 53 κιλών επικράτησε 3-2 της Ναταλία Μπούντου από την Μολδαβία και βρέθηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητριών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπούντου είναι μία αθλήτρια υψηλού επιπέδου και αυτή που είχε αποκλείσει στα δύο τελευταία Παγκόσμια πρωταθλήματα την Πρεβολαράκη. Η πρωτιά στην Βουλγαρία, λοιπόν, είχε διπλό όφελος, καθώς η αθλήτρια του Εθνικού επιβεβαίωσε την καλή της αγωνιστική κατάσταση και φυσικά αυτές οι εμφανίσεις θα της τονώσουν το ηθικό.
Η Πρεβολαράκη πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και είναι χαρακτηριστικό ότι στα δύο πρώτα παιχνίδια επικράτησε με 8-0!
http://redpeppernews.gr/2016/03/%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B7-%CE%B3%CF%85%



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες