'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Η Πυγμαχία στη συμπρωτεύουσα

22 Απριλίου
Σήμερα μια θλιβερή επέτειος.
Τίτλοι τέλους μετά από 45 χρόνια για το γραφείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης που είχε στην αρμοδιότητα του τα Σωματεία της Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης.
Από την Τρίτη 22 Απριλίου 2014 με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.Π. το γραφείο της Ομοσπονδίας στην Θεσσαλονίκη έκλεισε για οικονομοτεχνικούς λόγους.
Για την ιστορία το γραφείο ιδρύθηκε το 1969 με πρώτο Πρόεδρο τον Ιωάννη Σφήκα ( έφορο του Ανατόλια ) και μέλη τους τότε προπονητές και μετέπειτα παράγοντες της Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, Μιχάλη Μπογδάνο, Παναγιώτη Αντωνόπουλο και Νίκο Παναγιωτόπουλο
https://www.facebook.com/groups/
152660794753365/?fref=ts



Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Πυγμαχία: Μηδενική ανοχή




 
Γράφει ο Θεόδωρος Συνοδινός
ΔΙΑΦΩΝΩ με τον μηδενισμό της Πυγμαχίας της συμπρωτεύουσας...

Πρόσφατα γνωρίσαμε με έκπληξη ότι,η Ομοσπονδία με πρόσχημα τη μείωση του προϋπολογισμού από τη Γ.Γ.Α προχώρησε σε ''κίνηση εντυπωσιασμού'' κλείνοντας το γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

Ως ένα σημείο η κίνηση κατανοητή, ως άσκηση πίεσης,που ανέδειξε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την ΥΠΕΡΒΟΛΗ της μείωσης του προϋπολογισμού σε επίπεδα μη ορθολογικά.
Το πρόβλημα που υπήρχε έπρεπε να λυθεί, ήταν αναγκαίο και λύθηκε.
Ανακοινώθηκε πλέον η επαναφορά των Προϋπολογισμών στα περυσινά επίπεδα.

Το να συνεχίζει όμως να είναι κλειστό το γραφείο Πυγμαχίας άνευ λόγου πλέον,μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει.

Είναι γνωστή σε όλους μας η ΠΡΟΣΦΟΡΑ του χώρου από αξιόλογους αθλητές στο άθλημα που τίμησαν τα εθνικά μας χρώματα.
Θυμίζω τους:Αθανάσιο Ηλιάδη,Κωνσταντίνο Σύρα,Νίκο Οικονόμου,Στέλιο Σταφυλαράκη,Ιωάννη Κοκόλη,Κωσταντίνο Χατζηευστρατίου,Αγαθάγγελο Τσιριπίδη ...

Οι παραπάνω αθλητές έχουν γράψει μεταξύ άλλων στην ιστορία του αθλήματος.

Άλλωστε όπως καλά γνωρίζουμε,τα έξοδα λειτουργίας του γραφείου είναι σε πολύ προσιτά επίπεδα, αν αναλογιστούμε ότι ενοίκιο δεν υπάρχει παρά μόνο μηδαμινά έξοδα σε φως,νερό και χαρτικά που είναι απολύτως αναγκαία.

Επιπλέον, είναι εμφανές ότι δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα άνευ λόγου και αιτίας στον άξιο συνεργάτη της ομοσπονδίας Νίκο Κούρκουλα που μετατέθηκε στην Αθήνα ενώ η οικογένεια του ζει στην Θεσσαλονίκη την τελευταία 20 ετία.
Σε ένα συνεργάτη που έχει τιμήσει το όνομα του ,αφού είναι γιος του Ιστορικού προπονητή Στέλιου Κούρκουλα, και ο ίδιος Προσφέρει, ανελλιπώς με διάθεση και μεγάλη αγάπη , αποτελεί κόσμημα στο χώρο της Ελληνικής Πυγμαχίας.
.
Είναι άραγε η ώρα να επαληθεύσουμε το ρητό
''Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθένtος''...σε τι θα ωφελήσει άραγε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες