'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

/boxingnews.gr


Απάντηση του Γ. Στεφανόπουλου

 στο ειρωνικό «Μπράβο» του Σ. Κωνσταντινίδη.

Απάντηση του Γ. Στεφανόπουλου στο ειρωνικό «Μπράβο»  του Σ. Κωνσταντινίδη.

Μια σκληρή απάντηση έδωσε ο Γιώργος Στεφανόπουλος στα ειρωνικά σχόλια του Στέφανου Κωνσταντινίδη για το matchmaking της διοργάνωσης. Η δημόσια δήλωση Κωνσταντινίδη στο Προφίλ του Μαλιχούδη του οποίου είναι μάνατζερ είναι η εξής:
«Οι μεγάλοι αθλητές…..δεν παίζουν δυο κατηγορίες επάνω για 400 ευρώ, γιατί νομίζουν ότι είναι οι thundercuts! Μπράβο σ αυτούς που έκαναν το matchmaking και Κρίμα στους ασόβαρους που νομίζουν ότι ο Mayweather μπορεί ν κερδίσει τον Klitcko!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!»

Απάντηση Γ. Στεφανόπουλου: Ο σοβαρός  μάνατζερ κύριε Κωνσταντινίδη, όταν διαφωνεί με τον αντίπαλο του αθλητή που μανατζάρει, τοποθετείται αρνητικά και εμποδίζει τον αθλητή του να παίξει πριν τον αγώνα και όχι μετά …και κυρίως όχι μετά από μια ήττα προκειμένου να χρεώσει την ευθύνη του αποτελέσματος  σε άλλους.

Είναι λυπηρό που δηλώνετε μάνατζερ του  Μαλιχούδη  αλλά αγνοείτε ακόμα και την πραγματική αμοιβή του. Είναι λυπηρό επίσης που δε γνωρίζετε τις ευρωπαϊκές κατηγορίες πυγμαχίας. Ο Μαλιχούδης και ο Κοντογιώργης έπαιξαν στην ίδια  κατηγορία των cruiserweights  που ξεκινά από 79,719 κιλά και φτάνει τα 90,719 κιλά. Ο Μαλιχούδης  ζυγίστηκε στα 82 κιλά και ο Κοντογιώργης στα 86.

Κανένας από τους δύο δεν ήταν στα άκρα της κατηγορίας του.Πέρα από όλα αυτά ο Χάρης Μαλιχούδης, μετά τον τραυματισμό του προγραμματισμένου αντιπάλου του, του Κόστα,  ρωτήθηκε για τον αν θέλει να παίξει με τον Κοντογιώργη, δεν υποχρεώθηκε.

Είχε κάθε δικαίωμα να αποχωρήσει από τη διοργάνωση αφού υπήρχε αλλαγή αντιπάλου  αλλά προς τιμήν του δεν το έκανε, γιατί κύριε Κωνσταντινίδη τους πυγμάχους τους ενδιαφέρει πρώτα να πυγμαχούν και ύστερα να κερδίζουν , κάτι που είναι  φυσιολογικό να μην είστε σε θέση να το γνωρίζετε γιατί στο ρινγκ έχετε μπει μόνο με κουστούμια.

Ο μόνος άτυπος όρος που έθεσε  ο αθλητής σας, ήταν  να χάσει μέχρι τον αγώνα ο αντίπαλός του 2 κιλά, κάτι που ο Κοντογιώργης το έκανε, γιατί μεταξύ των πυγμάχων υπάρχει αλληλοσεβασμός. Όσο για το ειρωνικό μπράβο σας σχετικά με  το ματσμέικινγκ δε χρειάζεται να πω κάτι εγώ. Κρίθηκε εκ του αποτελέσματος.

Πέρα από αυτό  η γνώμη ανθρώπων που δεν έχουν φορέσει ποτέ στη ζωή τους γάντια μου είναι αδιάφορη. Κύριε Κωνσταντινίδη, ο αθλητής σας και ο προπονητής του δέχτηκαν με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια την έκβαση του αγώνα. Κάντε κι εσείς το ίδιο

http://boxingnews.gr/index.php/slider/item/942-%CE%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες