'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

www.samurai24.gr/Οικονομικός έλεγχος



    Οικονομικός έλεγχος σε (ποιές;) ομοσπονδίες!

    25.03.2015, 23:25 | 
    Η δέσμευση της κυβέρνησης για καταπολέμηση της διαφθοράς και οι σχετικές οδηγίες του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, ενεργοποιούν το...
    Ελεγκτικό Συμβούλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το οποίο θα πραγματοποιήσει ελέγχους σε πέντε αθλητικές ομοσπονδίες και σε ποδοσφαιρικές Ενώσεις.
    Διευκρινίζεται ότι η εντολή για οικονομικό έλεγχο δεν σημαίνει, αναγκαστικά, ότι υπάρχουν υποψίες για τις ομοσπονδίες που εντάσσονται σε αυτό το πρώτο πακέτο. Από την άλλη πλευρά όμως οι παράγοντες της ΓΓΑ έμειναν έκπληκτοι μελετώντας προϋπολογισμούς και ισολογισμούς ομοσπονδιών ή μαθαίνοντας τον τρόπο δράσης τους.  
    Σε ομοσπονδία που επιχορηγείται από το Δημόσιο η ηγεσία της έχει προχωρήσει στην ουσία σε αναστολή πληρωμών των υπαλλήλων της οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας εδώ και μήνες.
    Σε απολογισμό άλλης ομοσπονδίας δεν ενεγραφόταν ούτε ένα ευρώ για τις εθνικές ομάδες, ενώ μηδενικό ήταν και το ποσό που ενεγραφόταν και στην ανάπτυξη. Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ η συγκεκριμένη ομοσπονδία, σύμφωνα με όσα η ίδια ισχυριζόταν, δεν υπήρχε ούτε για τις εθνικές ομάδες ούτε για την ανάπτυξη ενώ την ίδια στιγμή ήταν εξαιρετικά φορτωμένα τα κονδύλια για τα χρέη παρελθόντων ετών ή για εκδηλώσεις!
    Ανάμεσα στις πέντε ομοσπονδίες δυο είναι μαχητικών αθλημάτων… 
    http://www.samurai24.gr/portal/martial-arts/others-martial-arts/2122
    -oikonomikos-elegxos-se-poies-omospondies
    ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Αναγνώστες