'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

7 μετάλλια στους Ολυμπιακούς

By 
Updated: March 24, 2015
Σπύρος Γιαννιώτης (φωτ. Κώστας Αμοιρίδης)
Ραγδαία αύξηση της ελληνικής συγκομιδής σε Ολυμπιακούς Αγώνες προβλέπει ολλανδική στατιστική υπηρεσία ειδικευόμενη στον αθλητισμό. Σύμφωνα με την Infostrada Sports η Ελλάδα θα κατακτήσει επτά μετάλλια στο Ρίο, κανένα όμως από αυτά χρυσό.
Οι Ολλανδοί προχώρησαν σε αυτές τις προβλέψεις λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα όλων των αθλητών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και μετά. Δηλαδή τί πέτυχαν σε παγκόσμια πρωταθλήματα (κυρίως) αλλά και σε ηπειρωτικές διοργανώσεις καθώς και σε κορυφαία μίτινγκ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτής της ανάλυσης, αργυρά μετάλλια στο Ρίο θα κατακτήσουν, ο Ηλίας Ηλιάδης στο τζούντο στην κατηγορία των 90 κιλών, το δίδυμο Μάντη-Καγιαλή στην ιστιοπλοΐα στην κατηγορία των 470 και ο Βύρωνας Κοκκαλάνης στα RS:Χ επίσης στην ιστιοπλοΐα και ο Σπύρος Γιαννιώτης στο open water στα 10χλμ. Χάλκινα μετάλλια θα κατακτήσουν, ο Κώστας Φιλιππίδης στο άλμα επί κοντώ, ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους της ενόργανης γυμναστικής και η Μαρία Πρεβολαράκη στην πάλη στα 53 κιλά.


Οι Ολλανδοί δε συμπεριλαμβάνουν στη λίστα τους, της δύο κοπέλες του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου, τη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης και κανένα πλήρωμα από την κωπηλασία που βρίσκεται σταθερά στα μετάλλια τα τελευταία 12 χρόνια. Όσον αφορά στα αργυρά, τουλάχιστον δύο θα είναι χρυσά.
Το μόνο σίγουρο είναι πως η ελληνική αποστολή θα τα πάει πολύ καλύτερα από ότι το 2008 στο Πεκίνο και το 2012 στο Λονδίνο.
http://sportsfeed.gr/2015/03/24/7-metallia-stous-olympiakous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες