'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

I AM ALI - Official Trailer - October 10th



Καταρρέει ο θρυλικός Μοχάμεντ Αλι. Ο πυγμάχος δεν κατάφερε να πάει στην πρεμιέρα του φιλμ για τη ζωή του…

29 Οκτωβρίου 2014 - ΒΙΝΤΕΟΧωρίς κατηγορί




Ένας από τους σημαντικότερους αθλητές του 20ου αιώνα – αν όχι ο σημαντικότερος – ένας θρύλος της πυγμαχίας και των πολιτικών δικαιωμάτων, καταρρέει βασανιστικά. Με κλονισμένη υγεία ο Μοχάμεντ Αλι δεν κατάφερε να παραστεί στην πρεμιέρα ενός νέου ντοκιμαντέρ για τη ζωή του…

Και σύμφωνα με τον αδελφό του, η νόσος Πάρκινσον από την οποία πάσχει έχει προχωρήσει τόσο πολύ, ώστε ο 72χρονος Αλι δεν μπορεί σχεδόν καν καλά-καλά να μιλήσει ή να βγει από το σπίτι του στην Αριζόνα. Ο Ράχμαν Αλι δήλωσε ότι ο Μοχάμεντ ήταν πολύ άρρωστος για να πάει στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «I Am Ali»….
«Δεν κατάφερα να μιλήσω στον αδελφό μου για αυτό επειδή είναι άρρωστος. Δεν μιλά τόσο καλά. Αλλά είναι υπερήφανος που είμαστε εδώ για εκείνον. Έχει δώσει στην ταινία αυτή την ευχή του» είπε στην εφημερίδα Sunday People ο Ραχμάν Aλι. Τον Φεβρουάριο του 2013 ο Ραχμάν είχε πει ότι ο αδελφός του μπορεί να πέθαινε «σε μερικές ημέρες», πληροφορία που έσπευσαν να διαψεύσουν άλλα μέλη της οικογένειας του Μοχάμεντ Αλι….
Τον Φεβρουάριο του 2013 ο Ραχμάν είχε πει ότι ο αδελφός του μπορεί να πέθαινε «σε μερικές ημέρες», πληροφορία που έσπευσαν να διαψεύσουν άλλα μέλη της οικογένειας του Μοχάμεντ Αλι. …
To να μη μπορεί να μιλήσει είναι για τον Αλι κάτι που τον ακυρώνει. Υπήρξε πάνω από παγκόσμιος πρωταθλητής στα υπερβαρέα, ένας πολιτικός πρωταθλητής, ένας εξαίρετος αθλητής με απίστευτο λόγο, που έκανε τα μέσα ενημέρωσης να τον παρακολουθούν για μια του έξυπνη φράση ή μια δήλωσή του που θα έγραφε ιστορία….
www.mixanitouxronou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες