'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ OLYMPIANS

logo-big-transp
                                                                                                               ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΠΡΕΒΟΛΑΡΑΚΗ
Αγαπητή Μαρία

          Είμεθα όλοι υπερήφανοι για τις συνεχιζόμενες επιτυχίες σου, σε κάθε αγώνα πλέον που συμμετέχεις. Αναμφισβήτητα αποτελείς τη μεγάλη συνέχεια της ιστορικής πορείας της ελληνιικής Πάλης, όπως την έγραψαν από το 1896 μέχρι σήμερα ο Τσίτας, ο Ζερβίνης, ο Γεωργούλης, ο Γαλακτόπουλος, ο Μυγιάκης, ο Θανόπουλος, ο Χολίδης, ο Χατζηιωαννίδης και τόσοι άλλοι.
          Ακόμη αποτελεί ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός ότι σε μια νέα κατηγορία, αυτή της Ελευθέρας Πάλης των Γυναικών, κατόρθωσες να φέρεις την Ελλάδα στην πρώτη γραμμή. Αναμφισβήτητα πρωτεύοντα ρόλο σε αυτό έπαιξε ο πατέρας σου, παλαιός αθλητής της Πάλης και αναγνωρισμένος διεθνής Διαιτητής, με εντεταλμένα καθήκοντα σε δυο Ολυμπιακούς αγώνες.
          Αλλά είναι και κάτι ακόμη.
          Τη στιγμή που η Πάλη χάνει σημεία στήριξης και κινδυνεύει να βρεθεί εκτός του επίσημου προγράμματος των Ολυμπιακών Αγώνων, εσύ εκπροσωπείς κατά τον καλύτερο τρόπο την Πάλη της Δυτικής Ευρώπης, κυριαρχούσα ανάμεσα στις αθλήτριες που κυρίως αντιπροσωπεύουν Ανατολική Ευρώπη και Ασία.
          Για όλους τους παραπάνω λόγους, δέξου για μια ακόμη φορά τα θερμά συγχαρητήρια του Προέδρου μας κ. Γεωργίου Ανδρεάδη, όπως και των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου μας.
          Ο Γενικός Γραμματέας
          Γιώργος Λιβέρης
          (Ιδρυτικό Μέλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες