'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ

print 
email
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ
Οι Παναγιώτης και Ηλίας Καλαντώνης εντυπωσίασαν με τη μαχητικότητά τους και την αγάπη για το άθλημα.
ΣΤΑ ΤΣΑΓΚΡΑΚΕΙΑ
 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Αρεόπολη της Μάνης το «1ο Κύπελλο πυγμαχίας Τσαγκράκεια».  
 
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και ο σύλλογος «Λεωνίδας Πειραιά» διοργάνωσαν αυτή την πυγμαχική συνάντηση με στόχο να αναδείξουν το ολυμπιακό άθλημα και σε μία περιοχή που στερείται από ανάλογους αγώνες. Και πραγματικά η ανταπόκριση ήταν μεγάλη καθώς τις πυγμαχικές συναντήσεις παρακολούθησαν εκατοντάδες κάτοικοι της Μάνης. 
 
Η διοργάνωση ξεκίνησε με νεαρούς αθλητές και αθλήτριες από όλες τις περιοχές της Ελλάδος να κάνουν επίδειξη πυγμαχίας και ολοκληρώθηκε με τις αναμετρήσεις των ανδρών. Εκεί,οι  Πουλίκος Παύλος Τσαγκράκος (Λεωνίδας) - Ηλίας Ζωγράφος (Παναθηναϊκός) στα 75 κ. και οι Θόδωρος Ριτζάκης (Παναθηναϊκός) – Αλέξανδρος Τσανικίδης (Αλέξανδρος) στα 64 κ. είχαν την ευκαιρία να κάνουν μία δυνατή προπόνηση και να δώσουν την ευκαιρία στους θεατές να δουν πως γίνονται οι αγώνες σε υψηλό επίπεδο. 
 
Ετσι, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, αγωνίστηκαν χωρίς κάσκες και ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους με την τεχνική και τη μαχητικότητά τους. 
 
«Είναι ωραίο να γίνονται τέτοιες διοργανώσεις γιατί μαθαίνει ο κόσμος το άθλημα. Είμαι σίγουρος ότι κάποια από τα δεκάδες νέα παιδιά που μας παρακολούθησαν θα αρχίσουν πυγμαχία. Ίσως ανάμεσά τους να βρίσκονται και οι μελλοντικοί πρωταθλητές της Ελλάδος», δήλωσε ο Αλέξανδρος Τσανικίδης, ο οποίος προετοιμάζεται για τους αγώνες Ευρωπαϊκής Ένωσης (7-17/8).  
 
Τη διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Λενός. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη του δήμου Ανατολικής Μάνης.

Ε.Ο.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες