'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

TAEKWONDO Δύσκολη αποστολή για τον Νικολαΐδη…


Δύσκολη αποστολή για τον Νικολαΐδη…

08 Αύγουστος 2012http://www.samurai24.gr

Με τον Τούρκο Μπαχρί Τανρικουλού κληρώθηκε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδηςστον πρώτο γύρο της κατηγορίας των +80κ. που θα διεξαχθεί το Σάββατο (11/8) στην ExCel Arena του Λονδίνου...

Ο 32χρονος Τούρκος (Νο11 στην κατάταξη), έχει να παρουσιάσει στην καριέρα του μεγάλες επιτυχίες, αλλά σε πιο χαμηλές κατηγορίες, καθώς μόλις φέτος ανέβηκε στην πιο βαριά κατηγορία.

Ο Τανρικουλού είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στα -80κ. στους Ολυμπιακούς της Αθήνας, ενώ έχει αναδειχθεί τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (2001 και 2007 στα -84κ. και το 2009 στα -87κ.).

Αν ο 33χρονος Νικολαΐδης (Νο19 στο ranking) καταφέρει να ξεπεράσει το πρώτο εμπόδιο, πιθανότατα θα βρει απέναντί του τον άνθρωπο που του στέρησε το χρυσό πριν από τέσσερα χρόνια στο Πεκίνο, και αυτός είναι ο κάτοχος του τίτλου (και Νο1 στο ταμπλό), ο Νοτιοκορεάτης Ντονκγ Μιν Τσα. Ο 26χρονος, που είναι το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τον Σλοβένο Ιβάν Τραΐκοβιτς (Νο24 στην κατάταξη της WTF).
Στην φωτογραφία (επάνω) ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Τσιδημόπουλο, κατά την επιστροφή τους από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, κρατώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες