'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

Ερασιτεχνική Πυγμαχία: Γρηγορέας εναντίον Τσαγκράκου (1991) και χρυσό μετάλλιο Γρηγορέα στο Βαλκανικό (1990) - (VIDEOS)


Ερασιτεχνική Πυγμαχία: Γρηγορέας εναντίον Τσαγκράκου (1991) και χρυσό μετάλλιο Γρηγορέα στο Βαλκανικό (1990) - (VIDEOS)

                                  Στα δεξιά της φωτογραφίας ο Γιάννης Γρηγορέας

Γιάννης Γρηγορέας, ως πυγμάχος του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου Αθήνας, έχει υπάρξει ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές της ερασιτεχνικής πυγμαχίας που έχει βγάλει αυτή η χώρα και παρακάτω μπορούμε να τον δούμε σε σημαντικούς αγώνες στις αρχές της δεκαετίας του ΄90.

Ο πρώτος αγώνας που θα δείτε έγινε το 1991 και είναι ο τελικός στο τελευταίο Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Πάτρα. Είναι για την κατηγορία των 63,5 κιλών και ο αντίπαλος του Γρηγορέα είναι ο Ρουμάνος Morosanu. Ο Έλληνας αθλητής τότε ήταν το αουτσάιντερ της αναμέτρησης και κανείς ούτε από την ελληνική ομοσπονδία πυγμαχίας περίμεναν αυτή την μεγάλη διάκριση.

Δείτε τον αγώνα:O δεύτερος αγώνας είναι ημιτελικός του Πανελληνίου πρωταθλήματος του 1991 ανάμεσα στον Γρηγορέα και τον ΤσαγκράκοΟ αγώνας έγινε στα 67 κιλά και χαρακτηρίστηκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της εποχής ως ‘μανιάτικη βεντέτα’, μιας και οι δύο αθλητές κατάγονται από την Μάνη. Νικητής του αγώνα ανακυρήχτηκε ο Τσαγκράκος, ο οποίος στη συνέχεια πήρε και το χρυσό μετάλλιο στον τελικό.
Ο Γρηγορεάς κατέβηκε σε αυτόν τον αγώνα λίγους μήνες μετά την κατάκτηση της 3ηςθέσης στους Μεσογειακούς αγώνες της ίδιας χρονιάς στα 60 κιλά. Πριν τα ημιτελικά είχε κάνει δύο νίκες με νοκ άουτ.

Απολαύστε εξαιρετική πυγμαχία ανάμεσα σε δύο από τους καλύτερους Έλληνες πυγμάχους που πέρασαν ποτέ από τα ρινγκ της χώρας μας!

http://onlyfighters.blogspot.gr

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ 
Κο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΧΑΗΛΗΔΗ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες