'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Τρίτη 5 Ιουλίου 2011


«Έφυγε» ο Θανάσης Μαλεβιζόπουλος

«Έφυγε» ο Θανάσης ΜαλεβιζόπουλοςΟ Θανάσης Μαλεβιζόπουλος (δεξιά) αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους προπονητές πυγμαχίαςΤην τελευταία του πνοή άφησε χθες ο θρυλικός προπονητής της πυγμαχίας, Θανάσης Μαλεβιζόπουλος.

Ο «Δάσκαλος Μαλεμπί», όπως τον αποκαλούσαν, αποτέλεσε έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές πυγμαχίας στην Ελλάδα κάνοντας την ΑΕΚ υπερδύναμη στο χώρο του πιο δυναμικού σπορ.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου.

Η «Ένωση» εξέδωσε ανακοίνωση για το χαμό του Θανάση Μαλεβιζόπουλου:

«Η ΑΕΚ θρηνεί τον χαμό ενός κομματιού της ιστορίας της. Έφυγε από κοντά μας ο θρυλικός προπονητής της πυγμαχίας Θανάσης Μαλεβιζόπουλος. Την εποχή της προεδρίας του Λουκά Μπάρλου ο ''Δάσκαλος Μαλεμπί'', όπως του άρεσε να τον αποκαλούν, είχε βγάλει αμέτρητους πρωταθλητές Ελλάδος με τα χρώματα της ΑΕΚ. 



Η ΑΕΚ με τον Θανάση Μαλεβιζόπουλο στο τιμόνι ήταν η αδιαφιλονίκητη πρωταγωνίστρια στο χώρο της πυγμαχίας. Το όνομά του έχει πάρει ακόμη και αθλητικός σύλλογος. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίων Αναργύρων "Αθανάσιος Μαλεβιζόπουλος" όπου και ήταν προπονητής μέχρι πρόσφατα. 


Η ιστορία αναφέρει ότι στην κατοχή έπαιζε κόντρα στους Γερμανούς 12 γύρους για ένα καρβέλι ψωμί! Η κηδεία θα γίνει στις 6 το απόγευμα της Τρίτης 5 Ιουλίου στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου»


πηγη:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες