'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Σάββατο 14 Μαΐου 2011


 Ο Άτλας Μυτιλήνης με μετάλλια...
ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ
 

Μας έχει συνηθίσει ο σύλλογος ΑΤΛΑΣ στις μεγάλες πανελλήνιες, αλλά και διεθνείς επιτυχίες. Δίκαια, λοιπόν, θεωρείται ο παραγωγικότερος σύλλογος του νησιού μας σε πανελλήνια μετάλλια, σε διάφορα αθλήματα.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ


ΜΕΤΑΛΛΙΑ 
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΚΑΛΕΛΛΗ - ΜΠΟΥΧΛΗ


Το Σαββατοκύριακο έγινε στη Θεσ/νίκη το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης κατηγορίας Παίδων.
 Να θυμίσουμε ότι πριν 15 μέρες είχε γίνει το πανελλήνιο Εφήβων και ο ΑΤΛΑΣ είχε πάρει αργυρό μετάλλιο, με το Νίκο Βουκαλέλλη στα 60 κ., ενώ ο Νίκος Βάρκας κατετάγη 5ος. 


Το Σάββατο, λοιπόν, ήλθε η σειρά να δείξει τις ικανότητές του το νέο αίμα του συλλόγου και τα πήγε περίφημα. Ο Βασίλης Διαμαντίδης, στα 76 κιλά, αν και ο μικρότερος σε ηλικία από τους αντιπάλους του, έδειξε ότι η πάλη έχει πολλά να περιμένει απ αυτόν. Πετούσε έξω τον έναν μετά τον άλλον τους αντιπάλους του και στον τελικό φάνηκε το μεγάλο του ταλέντο. Έκανε έναν πολύ δυνατό κι έξυπνο αγώνα, που τον κέρδισε πανάξια. Έτσι, στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα έγινε πρωταθλητής Ελλάδας και τώρα πια θα στρέψει την προσοχή του στο εξωτερικό, με την Εθνική ομάδα. Να σημειώσουμε πως και ο αδελφός του Γιώργος Διαμαντίδης ήταν πρωταθλητής Ελλάδος, αλλά φέτος λόγω σπουδών δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στους αγώνες. 
Ένα άλλο μεγάλο ταλέντο του συλλόγου ο Νίκος Μπουχλής έλαμψε σ αυτούς τους αγώνες. Αγωνίστηκε στα 100 kg και κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Ο Μπουχλής λόγω της απειρίας του έχασε μόνο έναν αγώνα και γι αυτό έπαιξε στο μικρό τελικό. Εκεί, όμως, φάνηκε ποιος ήταν ο καλύτερος, κέρδισε κι έτσι κατετάγη 3ος. Σ αυτούς τους αγώνες είχε προκριθεί κι άλλος ένας νεαρός παλαιστής ο Γαβριήλ Καπετάνιος, που δεν μπόρεσε, όμως, να συμμετάσχει στη διοργάνωση. 
Αυτές οι διαχρονικές επιτυχίες των παλαιστών μας, οφείλονται στην όρεξη των παιδιών, στη συμπαράσταση των γονέων τους, κυρίως οικονομική, αφού κανείς από τους τοπικούς φορείς δεν προσφέρει βοήθεια στο σύλλογο του Άτλαντα, αλλά κατά κύριο λόγο στους προπονητές Γιώργο Πατσατζή και Σωτήρη Πετράκη.


 Θυμίζουμε ότι φέτος ο Πετράκης λόγω της σπουδαίας δουλειάς που κάνει στο σύλλογο, προσλήφθηκε από την Ομοσπονδία πάλης ως Ομοσπονδιακός προπονητής.


πηγη:dimokratis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες