'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

O Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.Φ.Π Δρ Μιχαήλ Χάλαρης έστειλε επιστολή...

23-09-2010

ΠΡΟΣ :
Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Φ.Π.



Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρία,

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν:

  1. Tη Συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της Ε.Ο.Φ.Π. της 4ης Σεπτεμβρίου 2010 και ειδικότερα το θέμα που τέθηκε με την παραίτηση ή μη, του κυρίου Γαλακτόπουλου από Προέδρου του Δ.Σ. της Ε.Ο.Φ.Π. και τη νομιμότητα όσων ακολούθησαν.
  2. Την Έκτακτη Σύγκληση του Δ.Σ. της Ε.Ο.Φ.Π. της 14ης Σεπτεμβρίου 2010, το οποίο συνεδρίασε με αμφισβητούμενης νομιμότητα απαρτία και εξέλεξε άλλον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ε.Ο.Φ.Π , τον κύριο Θάνο Κωνσταντίνο.
  3. Την κατά συνέπεια αυτών, ύπαρξη επί της ουσίας δύο προέδρων Δ.Σ. και κατ’ επέκταση δύο Διοικητικών Συμβουλίων.

Σας ενημερώνω ότι, επειδή εγώ με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα της Ε.Ο.Φ.Π. δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω ποια είναι η νόμιμη διοίκηση και ποιών εντολών συνεπώς πρέπει να ακολουθώ, επιφυλάσσομαι σχετικά με την υπογραφή από εμένα εγγράφων και σας αναφέρω ότι από τούδε και στο εξής και μέχρις ότου διαλευκανθεί, ξεκαθαρίσει και κλείσει νόμιμα και οριστικά το θέμα της νόμιμης Διοίκησης της Ε.ΟΦ.Π εγώ δε δύναμαι να υπογράφω κανένα έγγραφο. Οι όποιες, μέχρι σήμερα, υπογραφές μου αποσκοπούσαν αποκλειστικά και μόνο τόσο στην έξωθεν καλή εικόνα της Ε.Ο.Φ.Π. προς τους αθλητές, προπονητές και διαιτητές μας όσο στην εισροή των οφειλών της Γ.Γ.Α. προς την Ε.Ο.Φ.Π. προκειμένου να πληρωθούν άμεσα, το προσωπικό μας που βρίσκεται σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση το τελευταίο εξάμηνο, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές μας προς τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, την εφορία και τέλος οι οφειλές μας προς τους προπονητές .



Με Τιμή
Δρ Μιχαήλ Χάλαρης
Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Φ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες