'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΠΑΛΗ/ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ...[ΑΝΩΝΥΜΟΣ]






ΠΑΛΗ/ΠΑΓΚΕΑΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Συντάχθηκε απο τον/την Παγγέας Χρήστος
Παρασκευή, 11 Ιούνιος 2010 08:30

Για την πάλη ή για την πάρτηΜία ανώνυμη επιστολή, στο blog τηςΕΦΙΒΑ για την επόμενη μέρα της πάλης(με βάση τις προηγούμενες), που κρίναμε σκόπιμο, να μην περάσει απαρατήρητη. Ρίχνει την ευθύνη στις προηγούμενες διοικήσεις και συμβουλεύει τις επόμενες. Τόπο στα νιάτα της πάλης να δώσουν οι παλιοί, όχι στους τεχνοκράτες, αλλά σ' αυτούς που πόνεσαν και ίδρωσαν. Η ελπίδα μας, στην κρίση.

"Καλημέρα...

Σε αυτό το σημείο μας φτάσανε όλες οι διοικήσεις μέχρι τώρα. Όχι οι προπονητές, όχι οι αθλητές, που είναι υπεύθυνοι που έχουμε ακόμα το άθλημα της πάλης. Όλες οι διοικήσεις, που όλες μιλούσαν και μιλάνε για το καλό της πάλης, αλλά μόνο καλό δεν κάνανε, αλλά την φέρανε στο χάλι και την κατάντια που είναι σήμερα! Δεν κρατάμε μόνο τα θετικά, γιατί αν αναλογιστούμε είναι μετρημένα! Κοιτάμε τα αρνητικά, μήπως και δεν κάνουμε τα ίδια λάθη με τους προηγούμενους. Να αφήσουν νέους ανθρώπους με ιδέες και όνειρα να ασχοληθούνε με το άθλημα (έχουμε πολλούς αξιόλογους και μορφωμένους, που μέχρι τώρα δεν τους εκμεταλλευτήκαμε). Οι πρώην παράγοντες που ορέγονται πάλι την ομοσπονδία ας κάνουν πίσω, για το καλό της πάλης (έτσι δεν λένε), γιατί τους είδαμε από την καλή και από την ανάποδη και το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν μηδενικό, και αφήσανε όλοι τους μία ομοσπονδία καταχρεωμένη και με τα επακόλουθα που έχει αυτό.

Αφήστε έξω τους πολιτικούς και τους τεχνοκράτες που δεν έχουν σχέση με το άθλημα και τους προωθείται μέσο του κόμματος μόνο και μόνο για να έρθει στα χέρια τους/σας η κουτάλα. Αφήστε έξω κόσμο που μόνο και μόνο κάνουν εύκολη την δουλειά σας στο να παίρνετε αποφάσεις μόνοι σας χωρίς να σας ενοχλούν λόγο του ότι είναι άσχετοι με το άθλημα. Να μπει κόσμος τους αθλήματος στην ομοσπονδία, κόσμος που πόνεσε και ίδρωσε και ξέρει τι θα πει να είσαι αθλητής και τι προπονητής. Πάνε πλέον οι εποχές που τους παλαιστές τους είχανε για νοητικά κατώτερους από τους άλλους, έχουμε επιστήμονες λαμπρούς, κόσμο που επιμορφώνεται στο αντικείμενο του, απλά εκμεταλευτείτε τους και να είστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθούν με την καρδιά τους.

Πολλά είναι αυτά που βλέπει κάποιος που είναι έξω από τα πράγματα αλλά ακούστε και τις φωνές που βλέπουν το άθλημα με αγάπη και όχι από την μεριά του συμφέροντος. Μακάρι να αλλάξουν όλα ριζικά στο άθλημα που αγαπάμε και όλοι με τον τρόπο μας προωθούμε.

Ίσως τώρα με την κρίση να γίνει αυτή η εκκαθάριση που περιμένουμε όλοι."

Φιλικά, zouglakos ή ανώνυμος


ΑΠΟΨΗ:
Πιστεύω ότι πρέπει να ακουστούν όλες οι απόψεις.
Έαν βέβαια τις εκφράζατε επώνυμα,
σίγουρα θα είχαν την ανάλογη
βαρύτητα.
ΘΑ έχετε σίγουρα τους λόγους σας που κρατάτε την ανωνυμία σας,τους οποίους
σεβόμαστε...
σας ευχαριστώ Θόδωρος [Συνοδινός]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες