'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

"Το να σφάλλει κανείς είναι ανθρώπινο, το να ομολογεί όμως το σφάλμα του είναι ανδρικό.

Αήττητοι παλαιστές
Συντάχθηκε απο τον/την Παγγέας Χρήστος
Τρίτη, 08 Ιούνιος 2010 12:38

Αήττητοι παλαιστέςΗ ομάδα του facebook "Αήττητοι παλαιστές", ηττήθηκε σε μια περίοδο και όπως οι δηλώσεις της δείχνουν, με στροφή 180 μοιρών στην τακτική της, υπόσχεται να νικήσει στις υπόλοιπες. Το σίγουρο πάντως είναι, πως το άθλημα της πάλης ήδη κέρδισε και θα κερδίσει ακόμη περισσότερα.

Διαβάστε τις σημερινές αναρτήσεις των "Αήττητων παλαιστών":

"Το να σφάλλει κανείς είναι ανθρώπινο, το να ομολογεί όμως το σφάλμα του είναι ανδρικό.Αήττητοι παλαιστές

Μετά από παρέμβαση κάποιου από τους πολύ σοβαρούς και άνδρες που έχουν απομείνει στο χώρο της πάλης, καταλάβαμε το λάθος μας και θέλουμε να ζητήσουμε δημόσια συγνώμη, από ανθρώπους που άθελά μας στενοχωρήσαμε.

Κατ' αρχήν θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον κύριο Ανδρέα Χριστοδουλάκη. Είναι προπονητής πολλά χρόνια στα Άνω Λιόσια. Η ομάδα του είναι πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια. Έχει μεγάλη συμβολή στη γυναικεία πάλη και όχι μόνο... ΚύριεΧριστοδουλάκη ένα πολύ μεγάλο συγνώμη, άλλο η προπονητική, άλλο το τι γνώμη έχει ο καθένας για το χώρο. Αυτό μπερδέψαμε.

Ακόμη ζητάμε συγνώμη από τους κυρίους Παππού και Στουραΐτη, γιατί πραγματικά τους αδικήσαμε με την κριτική μας... Συγνώμη κύριοι.

Ζητάμε ακόμη συγνώμη από όλους όσους άθελά μας στενοχωρήσαμε... Καθηγητές περιφερειακών Πανεπιστημίων, πρώην και νυν παράγοντες, πρώην και νυν προπονητές και όσους τέλος πάντων, ενδεχομένως αδικήσαμε...

Σκοπός μας από δω και στο εξής να ασκούμε κριτική στο χώρο της πάλης με ένα διαφορετικό τρόπο.

Η σελίδα μας θα αναμορφωθεί και κάτω από την καθοδήγηση, ενός από τους πλέον σοβαρούς ανθρώπους στο χώρο του Ελληνικού αθλητισμού, πιστεύουμε ότι θα προσφέρει πληροφορίες, επιστημονικά κείμενα και προτάσεις για τη βελτίωση του αθλήματος των ολυμπιονικών και όχι μόνο..."

Το σημερινό σχόλιο του κ. Λάζαρου Πατσουράκου:

"Ειλικρινά με συγκινήσατε με όσα γράψατε παρακάτω. Δείχνετε ανωτερότητα, γιατί καταλάβατε έγκαιρα ότι εποικοδομητικό είναι να εκφράζεις απόψεις, γνώμες, τοποθετήσεις και να ακούς άλλες παρόμοιες ή διαφορετικές, χωρίς εξτρεμισμούς και φωνές άναρθρες. Σκοπός μας πρέπει να είναι η πάλη και το ομορφότερο της αύριο στο χώρο του αθλητισμού. Να ξαναφτάσει εκεί που ήταν κι ακόμη παραπάνω. Κι εγώ σε αυτό τον τομέα, όπως και πολλοί άλλοι θα προσφέρουμε το κατά δύναμη με προθέσεις ανοικτές και ξεκάθαρες."

ΠΗΓΗ/WWW.PALEMA.GR

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΑΠΛΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ''ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΛΑΓΗ'' ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ.Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ,ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΙΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ. Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ....Η ΠΑΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΟΡΑΜΑ,ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ.ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΥΣ,ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣ,ΑΧΑΛΙΝΟΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ.ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΒΟΗΘΕΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες