'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016


Παλαιστής – ΘΑΥΜΑ : 

Δεύτερος στον κόσμο ο Γιώργος Πηλίδης !


Ρίο η Ελλάδα δεν είχε εκπροσώπηση από άνδρα αθλήτη στην πάλη. Ένα από τα καθαρά ελληνικά αθλήματα. Το 2020 όμως θεωρείται βέβαιο πως η ελληνική αποστολή μετά από οκτώ χρόνια θα έχει και πάλι άνδρα παλαιστή, καθώς το μέλλον του εκπληκτικού 16χρονου, Γιωρίκα Πιλίδη προδιαγράφεται λαμπρό παρά την απώλεια του χρυσού σήμερα.
Πριν από λίγα λεπτά, ο Πιλίδης αντιμετώπισε στον τελικό των 54κ. της ελευθεράς πάλης, τον Ουκρανό Αντρίι Ντζελέπ, από τον οποίο ηττήθηκε 3-2.
Ο Ουκρανός έκανε ένα πέρασμα και πήρε από νωρίς προβάδισμα με 2-0 στα σημεία. Στη συνέχεια o Πιλίδης έβγαλε δύο φορές τον αντίπαλό του εκτός παλαίστρας και ισοφάρισε. Ο Ουκρανός, όμως, επειδή είχε εκτελέσει τελευταίος είχε το πλεονέκτημα. Προσπάθησε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να πάρει πόντο ο Πιλίδης και δεν τα κατάφερε. Ο προπονητής του Αμιράν Καρντάνοφ έκανε challenge στην τελευταία φάση του αγώνα, δεν δικαιώθηκε και νίκησε ο Ντζέλεπ με 3-2.
Ο Πιλίδης, μπορεί να ξέσπασε μετά τον τελικό και να μην κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, όμως αυτή η απώλεια θα του βγει σίγουρα σε καλό.
Θα τον κάνει πιο δυνατό και με το μέλλον να βρίσκεται όλο μπροστά του, μία ήττα σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος παίδων δεν είναι και τόσο οδυνηρή και ας το πήρε κατάκαρδα ο Έλληνας αθλητής. Η ουσία είναι πως για τέταρτη συνεχόμενη διοργάνωση (ευρωπαϊκό και παγκόσμιο) ο Πιλίδης είναι σταθερά στα μετάλλια και δείχνει πως μπορεί να συνεχίσει την πολύ μεγάλη παράδοση που έχει η ελληνική πάλη.
http://ufight.gr/home/ellinikanea/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες