'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Το ξέσπασμα της μητέρας του Πετρούνια (vid)

Να πέσει προσοχή και στα παιδιά που δεν κατέκτησαν κάποιο μετάλλιο, ζήτησε με ξέσπασμά της η μητέρα του Λευτέρη Πετρούνια, Σοφία.
Μπορεί η χαρά για την επιτυχία του γιου της και την υποδοχή που είχε στηθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» να ήταν μεγάλη, ωστόσο η μητέρα του Λευτέρα Πετρούνια δεν ξέχασε τα παιδιά ήταν στην Βραζιλία, αλλά δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο.
«Πρέπει να συνεχισθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και αφού είσαστε ικανοί και έντιμοι μπορείτε να ενισχύσετε μέσα από τα μέσα μαζικής δικτύωσης όλο τον αθλητισμό. Είμαι περήφανη για το παιδί μου αλλά είμαι περήφανη για όλους τους Έλληνες που πήγανε ολυμπιάδα. Όλοι δώσανε το αίμα τους, τώρα κάποιοι πήρανε μετάλλιο κάποιο δεν πήρανε.
Ο Λεύτερης σήμερα είναι Ολυμπιονίκης , αύριο μπορεί να μην είναι. Αύριο εσείς θα κάνετε δεξιά και θα φύγετε και θα πάτε εκεί σε αυτόν που έχει κρεμασμένο το μετάλλιο. Δεν είναι έτσι. Έφυγε και ο Μάρας από την πίσω πόρτα, δεν τον είδατε», τόνισε η Σοφία Πετρούνα.
Συνεχίζοντας είπε: «Δεν είμαι συγκινημένη ακριβώς, έχω και έναν θυμό μέσα μου για όλα τα παιδιά που δεν ανταμειφτήκανε, όχι από εκεί, από την Ελλάδα. Και για να είμαι και πιο σαφής το πρόγραμμα της Μιλούση δεν το έδειξε κανείς, απαράδεκτο. Επειδή έπεσε; Απαράδεκτο. Για μένα απαράδεκτο. Έπρεπε να παρουσιάσετε όλους τους Έλληνες αθλητές» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες