'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Οι Πρωταθλήτές του Παναθηναϊκου τίμησαν τον Αχιλλέα Μακρόπουλο


ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ




Παρουσία εκλεκτών Μελών, της Παναθηναϊκής Κοινωνίας πραγματοποιήθηκε η αναγγελθείσα εκδήλωση ανακήρυξης του Αχιλλέα Μακρόπουλου ως Επιτίμου Πρόεδρος της Παναθηναϊκής Οικογένειας.

Η κατάμεστη αίθουσα ‘’Φαίδρα’’ του ξενοδοχείου Σαιν Τζώρτζ Λυκαμπέττους συγκέντρωσε ένα εκλεκτό σύνολο αθλητών, παραγόντων και Fan του Παναθηναϊκού που με ενθουσιασμό χειροκρότησαν το γεγονός και με μία μοναδική σύμπνοια ευχήθηκαν γρήγορα να περάσει κάθε κρίση που σκιάζει το Σύλλογο.
Τον τιμώμενο Αχιλλέα Μακρόπουλο και τους εκλεκτούς φίλους της λαμπρής βραδιάς κατ’ αρχήν χαιρέτησε ο Απόστολος Κόντος, ο Πρόεδρος της Ένωσης των Αθλητών και Πρωταθλητών όλων των Αθλημάτων του Παναθηναϊκού.

Ακολούθως ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Γιώργος Λιβέρης εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας, αποκαλύπτοντας τις πτυχές της προόδου, εξέλιξης και προσφοράς του Αχιλλέα Μακρόπουλου στον Όμιλο. Ιδίως τόνισε ότι ουσιαστικά αποτελεί τον τελευταίο εκλεκτό εκπρόσωπο των παραγόντων του ‘’Ιστορικού’’ πλέον ερασιτεχνισμού και την γέφυρα που συνδέει το χαοτικό σήμερα με το αγνό παρελθόν.
SKITSO MAKROPOYLOY
ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ
 ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ,Σ  ΓΕΩΡΓΙΟ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟ 
»ΖΩΓΡΑΦΟ» ΚΑΙ Η ΠΕΡΓΑΜΗΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΝΕΜΗΘΕΙ 
το βασικό μέρος της εκδήλωσης, οι προσκαλεσμένοι απήλαυσαν μια πλούσια δεξίωση και ανύψωσαν
τα ποτήρια τους με εκλεκτό κρασί σε θερμές ευχές για τις Άγιες Ημέρες που έρχονται και το Νέο Έτος.
Είναι σημαντικό, με μια απλή παρουσίαση μερικών από τα ονόματα των παρευρισκομένων – γιατί κανείς δεν
μπορεί όλα να τα θυμηθεί – να διαπιστώσει πόσοι και εκλεκτοί παραστήκανε. Κατ’ αρχήν από την Πολιτεία
ήταν ο πρώην Υπουργός και εκλεκτός φίλος του Παναθηναϊκού Προκόπης Παυλόπουλος ενώ από τους
θρύλους του Ελληνικού Αθλητισμού πρώτος ο Πύρρος Δήμας. Ο μοναδικός αθλητής σε όλο τον κόσμο με
4 Ολυμπιακά Μετάλλια στην Άρση Βαρών. Ο Πύρρος Δήμας ένοιωσε μεγάλη χαρά να παρευρεθεί σε μια γιορτή συναδέλφων του, Παλαιμάχων Πρωταθλητών και Olympians.

Ακολούθως ήταν εκεί, από τον θριαμβευτή της εποχής του Γουέμπλεϋ Τάκη Οικονομόπουλο, μέχρι τον σημερινό μαχητικό Πρόεδρο των Ποδοσφαιριστών Βασίλη Κωνσταντίνου. Από τον αγέρωχο θριαμβευτή στους Μεσογειακούς Μπάσκετ Δ. Κοκκολάκη μέχρι τον δεκάκης πρωταθλητή Πυγμαχίας Χάρη Σβινέλη. Από τον Βαγγέλη Οικονομάκο με τους τόσους διεθνούς τίτλους Πυγμαχίας μέχρι τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ηλ. Μιχαλαριά. Από τον παλαιό πρωταθλητή Ξιφασκίας Κωστή Μακρόπουλο μέχρι τον πρωτοπαλαιστή Δημήτρη Κοσσόβα. Από τον περίφημο παίκτη του Απόλλωνα Χρήστο Αρδίζογλου μέχρι τον Δικηγόρο Κώστα Ιθακήσιο, υιό του αξέχαστου Μάκη Ιθακήσιο. Από τον Τάκη Μαλακατέ, υιό του μοναδικού Γενικού Αρχηγού Γιάννη Μαλακατέ μέχρι τον δυναμικό παλαιστή Κώστα Νικηφόρο.
Φυσικά παρίσταντο και όλα τα Μέλη του ΔΣ των Παλαιμάχων όπως οι Θόδωρος Συνοδινός και Μανώλης Λεκκάκης που είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης και ακόμη οι Τάσος Στεφάνου, Γιώργος Δόγας, χωρίς να ξεχνάμε τους Διονύση Λιβέρη, Ανδρέα Χαϊκάλη, Νίκο Ράπτη, Μπάμπη Παπαπασχάλη,Νίκο Tσίλη, Ηρακλής Δημητρά, Πέτρο Πρέκα, την οικογένεια του Αχιλλέα Μακρόπουλο, τους σημαντικούς εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους εκλεκτούς αλλά αγνώστους φίλους που θέλησαν να παρευρεθούν.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες