'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014


ΣΤΟ ΤΖΟΥΝΤΟ
Προχειρότητα..Ασυνέπεια..Ελαφρότητα...




Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών 

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων -Κορασίδων Ν.Ελλάδος
Αθήνα 2014

Προχειρότητα,. . ασυνέπεια και μια ακατανόητη ελαφρότητα σε συνδυασμό  ...  χρησιμοποιήθηκαν για τη διεξαγωγή των Πανελλήνιων Αγώνων Τζούντο ... στην Αθήνα στο Ολυμπιακό στάδιο Πάλης εν έτι 2014
ΉΤΑΝ η κορυφαία εκδήλωση της χρονιάς ...που ενώ αναμένετο να γίνει  τον Μήνα Δεκέμβριο ως είναι καθιερωμένο,έγινε  ένα μήνα πριν.Ας ελπίσουμε να υπάρχει μία πειστική εξήγησή για την αλλαγή, γιατί ο αιφνιδιασμός αυτός μόνο βελτίωση δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί,δημιούργησε δε πρόβλημα σε όσους γυμνάζονται με σωστό προγραμματισμό αφού η αλλαγή ημερομηνίας των αγώνων δημοσιοποιήθηκε  μόνο μερικές εβδομάδες .


Οι φίλαθλοι,προφανώς γονείς και συγγενείς, γύρω στο ταπί σε απόσταση αναπνοής έδιναν ως πρώτη εντύπωση ότι οι αγώνες ήταν σε καθιερωμένη διακοπή.
Όμως οι αγώνες ευρίσκονται σε εξέλιξη και οι αθλητές αγωνίζονται για μία θέση στο βάθρο των νικητών με την καθιερωμένη αγωνία...



Στο τέλος των αγώνων έγιναν οι απονομές όπου μόνος ένας Αντιπρόεδρος πάσχισε να αποδώσει τις δέουσες τιμές,Ενώ από τα μεγάφωνα είχε ανακοινωθεί ότι στο τέλος των αγώνων θα γίνει Δ.Σ .Αρα  τα μέλη του συμβουλίου της Ομοσπονδίας ήσαν παρόντες-απόντες                      .   


Κύπελλα δεν υπήρχαν,μόνο μετάλλια και διπλώματα απαράδεκτα σε μέγεθος κατά την άποψή μας.Είχαν όμως την Παγκόσμια πρωτοτυπία οι υπογραφές να είναι σε όλα ίδιες ,προφανώς σφραγίσθηκαν με επιμέλεια δεν έκαναν όμως τον κόπο να γράψουν τα ονόματα προέδρου και γεν.γραμματέα.

Άραγε ήταν τόσο μεγάλος κόπος να υπογραφούν από τους αρμοδίους...


   
Στους αγώνες είθισται να υπάρχει ασθενοφόρο στον προαύλιο Χώρο,δεν το είδαμε ,ας ελπίσουμε ότι ήταν εκεί και δεν το είδαμε.


Για να έχουμε τη δυνατότητα σήμερα να κάνουμε αγώνες στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις που μόνο τέλειες μπορούν να χαρακτηριστούν έγιναν προσπάθειες από όλους μας και δεν έχετε το δικαίωμα με την συμπεριφορά σας να απαξιώνεται το χώρο,δείξτε τον ανάλογο σεβασμό είναι υποχρέωση σας ....σεβασμό είναι υποχρέωση σας .


    

Στη προκήρυξη των αγώνων αναφέρεται ρητά η διενέργεια 
DOPING CONTROL σε έναν από τους τέσσερις μεταλλιούχους, δεν το είδαμε ...

Από  όλα τα παραπάνω φαίνεται ότι η προχειρότητα ξεχείλιζε με άνεση, ως το ποιο φυσιολογικό πράγμα και είχε ως διαπιστευτήριο...την ασυνέπεια.


Κύριοι της Ομοσπονδίας Τζούντο
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;

Θεόδωρος Συνοδινός
πρόεδρος
Ε.ΦΙ.Β.Α
1985





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες