'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δ. Γιαννακόπουλος, σε συνέντευξή του υποστήριξε πως ο σύλλογος του «τριφυλλιού» είναι ενωμένος και έχει στόχο τις κούπες και τους τίτλους σε βάθος χρόνου.Στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 μίλησε ο Δ.Γιαννακόπουλος, ο οποίος επανέλαβε για μια ακόμα φορά πως ο Παναθηναϊκός φέτος έχει στόχο να δημιουργήσει την ομάδα των επόμενων ετών. Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ, ωστόσο, επεσήμανε πως οι κούπες είναι… καλοδεχούμενες καθώς το «τριφύλλι» είναι φτιαγμένο για να πρωταγωνιστεί.
Παράλληλα, τόνισε πως ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν αποδείξει διαχρονικά την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό κι επανέλαβε την πρόθεσή του να παραμείνει στο «τιμόνι» του Παναθηναϊκού για αρκετά ακόμα χρόνια.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Γιαννακόπουλος
Για το ξεκίνημα της φετινής σεζόν και τις προσδοκίες της ομάδας:
«Καταρχήν τα τελευταία τρία χρόνια ακούμε ότι ο Παναθηναϊκός θα διαλυθεί, ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει συνέχεια κλπ, αλλά νομίζω πως με τα δυο συνεχόμενα νταμπλ έχουμε καταφέρει να διαψεύσουμε όλους αυτούς που το πιστεύανε. Από εκεί και πέρα, για φέτος είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς για να έχουμε συμπεράσματα, τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ καλά, παίζοντας πολύ καλά και κερδίζοντας τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, παίζοντας πάρα πολύ καλά και απέναντι στην ΑΕΚ και απέναντι στη Φενέρμπαχτσε του κυρίου Ομπράντοβιτς όπως είπατε, αλλά από εκεί και πέρα είναι πολύ νωρίς για να έχουμε συμπεράσματα. Σίγουρα, όμως, υπάρχει ελπίδα».
Για τις δικές του προθέσεις αναφορικά με την παραμονή στην ΚΑΕ:
«Έχει δείξει η οικογένεια μου ολόκληρη, ότι αγαπάμε τον Παναθηναϊκό. Από τον πατέρα μου, από τον θείο μου, από εμένα. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Τώρα αν ο ίδιος θα παραμείνω, δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι το δικό μου. Είναι πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο, αλλά σίγουρα υπάρχει θέληση. Θα θέλαμε να παραμείνουμε. Όσο μπορούμε, όσο αντέχουμε κι όσο πηγαίνουμε καλά κι ο κόσμοςμας θέλει θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».
Για την ευρεία αποδοχή του ίδιου και της οικογένειάς του από τον κόσμο του Παναθηναϊκού:
«Ο κόσμος, η ομάδα και η διοίκηση είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας. Τόσα χρόνια ο Παναθηναϊκός λειτουργεί ως οικογένεια. Ο ένας στηρίζει τον άλλον. Ο κόσμος την ομάδα, η ομάδα τη διοίκηση, η διοίκηση τον κόσμο κοκ. Για αυτό και υπάρχει επιτυχία».
Για τις βλέψεις του Παναθηναϊκού φέτος:
«Οι βλέψεις του Παναθηναϊκού είναι καταρχήν να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο, για να μπορέσουμε τα επόμενα χρόνια να διεκδικήσουμε και ευρωπαϊκές κούπες, να προσπαθήσουμε να πάρουμε το νταμπλ και φέτος, γιατί ο κόσμος έχει συνηθίσει σε κούπες και πρωταθλήματα».
Για το αν στόχος είναι οι τίτλοι από φέτος:
«Όπως είχα πει και στην αρχή του καλοκαιριού, κάνοντας τις μεταγραφές των Ελλήνων παικτών, αυτό που προέχει είναι να μπορέσει η ομάδα να δεθεί και να μπορέσει η ομάδα να παίξει καλό μπάσκετ. Τώρα αν έρθουν και οι κούπες, που από ότι δείχνει η ομάδα μπορεί να το πετύχει, καλοδεχούμενες».
Για το κύπελλο στο οποίο ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί:
«Ακόμα είναι νωρίς, έχουμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, που διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και δύσκολη έδρα».
Για το γεγονός ότι πέραν του ίδιου δεν υπάρχουν επενδυτές στο μπάσκετ:
«Σίγουρα είναι κάτι το οποίο μας προβληματίζει. Από εκεί και πέρα, αυτό είναι θέμα του ΕΣΑΚΕ, του προέδρου του, για να μπορέσει να πάρει κάποια μέτρα, να κάνει κάποιες αλλαγές στο πρωτάθλημα το οποίο θα μπορέσει να φέρει κι άλλους ανθρώπους που θα επενδύσουν στον χώρο του μπάσκετ».
Για το αν σκοπεύει να βοηθήσει άλλα αθλήματα του συλλόγου:
«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας, είτε λέγεται μπάσκετ, είτε λέγεται ποδόσφαιρο, είτε λέγεται τάβλι. Σε όλα τα αθλήματα θέλουμε να βοηθάμε και μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων, θα το κάνουμε».
Για πιθανή εμπλοκή στο ποδόσφαιρο:
«Σας είπα στα μέτρα των δυνατοτήτων. Το ποδόσφαιρο έχει άλλα μεγέθη, αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δυστυχώς έχει ξεφύγει πάρα πολύ γιατί έχει τα έσοδα από το Champions League, έχει διαφόρων ειδών έσοδα, τα οποία είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή για τον οποιονδήποτε άνθρωπο, μόνο του, να ανταπεξέλθει. Είτε λέγεταιΓιαννακόπουλος, είτε λέγεται Αλαφούζος, είτε λέγεται Βαρδινογιάννης, Πατέρας, Βγενόπουλος. Ίσως μόνο μια συλλογική προσπάθεια θα μπορούσε».
Για την αποτυχία της πολυμετοχικότητας:
«Είναι δύσκολο καθώς είναι πάρα πολύ δύσκολο διάφοροι επιχειρηματίες του βεληνεκούς των ονομάτων που ανέφερα, να μπορέσουν να συνυπάρξουν. Από εκεί και πέρα, δυστυχώς, φαίνεται πως σήμερα είναι ο μόνος δρόμος με αυτά τα μεγέθη που υπάρχει».
Για την «κόντρα» με την ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Κόντρα με τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει. Ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο σωματείο, τον οποίο σεβόμαστε απόλυτα. Είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος. Από εκεί και πέρα, οι κ. Αγγελόπουλοι το έχουν πάει σε ένα προσωπικό επίπεδο. Είναι άνθρωποι για τους οποίους δεν έχω καμία προσωπική εκτίμηση, σε αντίθεση με τον σύλλογο του Ολυμπιακού».
http://www.panathinaikoskosmos.com/151514/o-panathinaikos-einai-enas/
GIANNAKOPOYLOS D.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες