'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

...''YΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ''...

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ 
ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ


Μετά από 45 χρόνια εύρυθμης λειτουργίας, κλείνει το γραφείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας στην Βόρειο Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, μετά από απόφαση του Δ.Σ της Ε.Ο.Π ,την Τρίτη 22 Απριλίου 2014  το γραφείο της Ομοσπονδίας στην Θεσσαλονίκη αποτελεί παρελθόν,κλείνει λόγω της μειωμένης τακτικής επιχορήγησης για το 2014.

Μόνο σαν πρωταπριλιάτικο αστείο θα το καταλαβαίναμε...,όμως ο Απρίλιος ήδη έχει προχωρήσει...

Όλοι είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε τις δυσκολίες της Ομοσπονδίας,λόγω της πενιχρής επιχορήγησης που δεν καλύπτει ούτε τα αναγκαία λειτουργικά έξοδα.

Στην περίπτωση αυτή όμως ,πρέπει να υπάρξει ουσιαστική αξιολόγηση των εργαζομένων ανάλογα με την προσφορά τους.

Εργαζόμενοι που έχουν δείξει απαράμιλλη  εργατικότητα και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα αφοσίωσης στο άθλημα,δεν πρέπει να τύχουν επιλογής που θα τους δημιουργήσει πρόβλημα στην καθημερινή επιβίωσης τους.


Η Θεσσαλονίκη είναι ο ένας από τους δύο πυλώνες του αθλήματος με μεγάλη προσφορά .
Πρέπει λοιπόν ,να συνεχίσει να έχει την κατάλληλη υποδομή ,ώστε  να έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί και να προσφέρει.

Άλλωστε ο Πρωθυπουργός κος Αντώνης Σαμαράς μετά την ανάλυση του προβλήματος από τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Ε κο Καπράλο και τη σύμφωνη γνώμη του Υφυπουργού κου Ανδριανού ,κατανοώντας την ανάγκη εύρυθμης λειτουργίας των Ομοσπονδιών  Ολυμπιακών αθλημάτων, έδωσε το πράσινο φως να επανέλθουν οι επιχορηγήσεις στα περσινά επίπεδα.

Περιμένουμε λοιπόν από το Δ.Σ της Ομοσπονδίας να επανεξετάσει το θέμα, αφού προκύπτουν νέα δεδομένα που επιτρέπουν την εύρυθμη λειτουργία του αθλήματος.

Για την ιστορία αναφέρουμε:
Το γραφείο Πυγμαχίας στη Θεσσαλονίκη λειτούργησε πριν 45 χρόνια. 
Η τοπική επιτροπή  ιδρύθηκε το 1969 με πρώτο Πρόεδρο τον Ιωάννη Σφήκα ( έφορο του Ανατόλια ) και μέλη τους προπονητές Μιχάλη Μπογδάνο, Παναγιώτη Αντωνόπουλο και Νίκο Παναγιωτόπουλο που διετέλεσαν στη συνέχεια αθλητικά στελέχη της Ομοσπονδίας του αθλήματος. 
 Θεόδωρος Συνοδινός

1 σχόλιο:


Την πυγμαχια την εχουν "θαψει" εδω και χρονια. 
Δεν εχω ασχοληθει πολύ με το αθλημα αυτο -δημοσιογραφικα εννοώ- αλλα το εχω παρακολουθησει από την δεκαετία του '70, οταν αρχιζε δειλα δειλα να εχει καποιες επιτυχίες, με αποκορυφωμα αυτες του Στεφανοπουλου. Υπηρξε και συνεχεια (οχι, βεβαια, οπως της πάλης και μετά της αρσης βαρών), αλλά τώρα δεν γνωριζουμε που λεει ο λόγος, αν υπάρχει το αθλημα στην χωρα μας. Και ερχονται και του δινουν αλλη μια για να βυθιστει περισσότερο. Τι να πω...
Νικ.Κωνσταντόπουλος

  • σχόλια για το θέμα αυτό από :Ελληνική Πυγμαχία
  • https://www.facebook.com/groups/152660794753365/
  • Iaswn Politis δεν υπαρχουν λογια...ή μαλλον υπαρχουν αλλα...!
  • George Andoniadis Em vevea ke pos na min klisun mia apo tis poio istorikes omospondies tis ellados, mia omospondia pu evgale ke vgazi palikaria pu doxazun aytin tin erimi chora,ke ola ayta giati den echun kanena prosopiko ofelos... dioti tus mazepsame apo to kafenio ke tus kaname ipurgus ke gramatis, vlepis oloi aytoi ipirxan athlitarades... pu ute strato den epigan giati itan toso achristi pu tus evgalan GIOTA PENTE... Ke tus valame stin karekla tus tayladorus na anevasun to athlitiko mas pneyma, distichos den ftene aytoi, Ena tha tus po mono, an echete apo ayta pu echun oi antres k sas echi mini mia stala filotimo kitakte sta matia tosus proponites , tosus paragontes, ke enan MEGALO pu vlepo tora ke egrapse mia mono lexi NTROPH... ton GIORGO STEFANOPULO, ta echete an ne zitiste tu ena megalo SIGNOMI, ala gia na to kanete ayto theli pola prosonta.... Danizome ke ego tin idia lexi apo ayton ton MEGALO ANTRA ke sas leo NTOPI SAS gia na min sas po, ANTEEE APO EDO.... ANTHROPAKIAAA. NIKO KURKULA IMASTE KONTA SU.
  • Vasilis Kokolis Μετά το κλείσιμο του του γυμναστηρίου που στεγαζόταν πυγμαχικοι σύλλογοι και έκανε και μάθημα επί σειρά ετών η ειδικότητα πυγμαχίας και η επιλογή που έβγαζε επιστήμονες προπονητές πυγμαχίας ήρθε και η σειρά του γραφείου της τοπικής επιτροπής που εξυπηρετούσε όλο τον κόσμο της πυγμαχίας για θέματα γραφειοκρατικά και γενικά οτιδήποτε πληροφορία .εξυπηρετούσε αθλητές προπονητές,παράγοντες,και κάθε άνθρωπο που ήθελε μια πληροφορία για το άθλημα.ήταν μια βάση που κρατούσε όλη την βόρεια Ελλάδα όρθια επι σειρά ετων.κλείνει ένα γραφείο που λειτουργούσε εδώ και 50 χρονια.και αναρωτιόμαστε πριν από 50 χρόνια ήταν καλύτερα χρόνια μήπως,ναι για την πυγμαχία ήταν.Όπως η είπε και ο Στεφανόπουλος ο Γιώργος που όταν μιλάω γι'αυτόν ανατριχιάζω από συγκίνηση γιατί από μικρά παιδιά τον θαύμαζαμε ΝΤΡΟΠΗ είναι λίγο.Είναι ξεφτίλα για το άθλημα μας να γίνονται τέτοια πράγματα.τελειώνοντας θα ήθελα να πω κλείνοντας το γραφείο Της τοπικής μετακομίζει και ο Νίκος Κουρκούλας χωρίς να αναλογιστεί κανένας αν ο άνθρωπος αυτός που πρόσφερε τόσο πολύ στην πυγμαχία έχει οικογένεια έχει υποχρεώσεις.Αποφασιζομεν και διαταζομεν.κάτι μου θυμίζει η έκφραση αυτή.Νίκο Κουρκουλα να ξέρεις ότι όλοιθαείμαστε κοντά σε ότι μας ζητήσεις.
  • Antvnhs Giannoulas ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΥΣΗΧΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΥΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΝΤΡΟΠΗ......
  • Thanos Houliaras niko..eime 50 xroia akrivos sto atlima ths pygmaxias!!!twra omws lipame gia esena!!! oxi gia to atlima....efxome na sou pane ola kala.......
  • Θεοδωρος Συνοδινος ''YΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ΄΄...
    ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 
    ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ 
    ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ
    Μετά από 45 χρόνια εύρυθμης λειτουργίας, κλείνει , το γραφείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας στην Βόρειο Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη .

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι, μετά από απόφαση του Δ.Σ της Ε.Ο.Π ,την Τρίτη 22 Απριλίου 2014 το γραφείο της Ομοσπονδίας στην Θεσσαλονίκη αποτελεί παρελθόν,κλείνει, λόγω της μειωμένης τακτικής επιχορήγησης για το 2014.

    Μόνο σαν Πρωταπριλιάτικο αστείο θα το καταλαβαίναμε...,όμως ο Απρίλιος ήδη έχει προχωρήσει...http://efiva.blogspot.gr/2014/04/y.html


    efiva.blogspot.com
    Παλη ...Αρση βαρων ...Πυγμαχια ...Τζουντο ...Κουνκγ φου ....Αυτοκίνητο...κ.α ΝΕΑ...Δείτε περισσότερα
  • Vasilis Kokolis ΣΥΝΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΟΔΙΝΕ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
  • Maxan Jordan ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ!!!
  • Akis Stauroudis Poioi einai ypeuthunoi giauto?

Το θέμα αυτό  δημοσίευσαν και τους ευχαριστούμε:

ng-sports/boxing/1473-louketo-sto-grafeio-tis-eo-pygmaxias-sti-thessaloniki

1 σχόλιο:

  1. Την πυγμαχια την εχουν "θαψει" εδω και χρονια. Δεν εχω ασχοληθει πολύ με το αθλημα αυτο -δημοσιογραφικα εννοώ- αλλα το εχω παρακολουθησει από την δεκαετία του '70, οταν αρχιζε δειλα δειλα να εχει καποιες επιτυχίες, με αποκορυφωμα αυτες του Στεφανοπουλου. Υπηρξε και συνεχεια (οχι, βεβαια, οπως της πάλης και μετά της αρσης βαρών), αλλά τώρα δεν γνωριζουμε που λεει ο λόγος, αν υπάρχει το αθλημα στην χωρα μας. Και ερχονται και του δινουν αλλη μια για να βυθιστει περισσότερο. Τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες